Meek Mill προς Kanye: ΔΕΝ κοιμήθηκα με την Kim Kardashian!

Μέχρι τώρα, πιθανότατα να έχετε ακούσει για το τελευταίο ξέσπασμα του Kanye West στο Twitter, το οποίο φαίνεται να μπορεί να οδηγήσει στο τέλος του γάμου του με την Kim Kardashian.

Ναι, οι φήμες για διαζύγιο Kim-Kanye κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, αλλά αυτός ο τελευταίος γύρος είναι διαφορετικός.

Αυτή τη φορά, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι το ζευγάρι θα είναι σε θέση να ξεπεράσει όσα ειπώθηκαν και να φτάσει σε ένα υγιές μέρος στη σχέση τους.

Για να είμαστε δίκαιοι, η Κιμ και άλλοι δήλωσαν ότι ο Kanye βρίσκεται στη μέση ενός διπολικού επεισοδίου και υπάρχει πιθανότητα να μην εννοεί πολλά από αυτά που λέει.

Ωστόσο, οι ειδήσεις ότι η Κιμ έχει συναντηθεί με δικηγόρο διαζυγίων δεν προκαλεί έκπληξη.

Ο Kanye είπε μερικά βαθιά οδυνηρά πράγματα κατά τη διάρκεια της τελευταίας του ομιλίας, και η Kim μπορεί να αισθάνεται ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να τερματίσει το γάμο της για χάρη των παιδιών της.

Το πρόβλημα ξεκίνησε την Κυριακή, όταν ο Kanye φιλοξένησε εκδήλωση για την προεδρική του εκστρατεία στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας.

Κατά τη διάρκεια μιας δακρυσμένης ομιλίας, ο Γουέστ πληροφόρησε το πλήθος ότι η Κιμ σχεδόν είχε κάνει έκτρωση ενώ ήταν έγκυος με το πρώτο παιδί του ζευγαριού, τη North West.

Είπε επίσης ότι πίστευε ότι η Κιμ μπορεί να τον χωρίσει επειδή δημοσιοποίησε αυτές τις ιδιωτικές πληροφορίες.

Αντ 'αυτού, η Kardashian επισκέφθηκε τον ράπερ στο ράντσο του στο Cody του Ουαϊόμινγκ, όπου - σύμφωνα με τον Kanye - προσπάθησε να τον τοποθετήσει υπό ψυχιατρική κράτηση.

Και πάλι, ο Kanye δημοσίευσε το περιστατικό σε μια πικρή φρίκη, αυτή τη φορά στο Twitter:

«Η Κιμ προσπαθούσε να πετάξει στο Ουαϊόμινγκ με έναν γιατρό για να με κλειδώσει όπως στην ταινία« Έξω »γιατί φώναξα για να σώσω τη ζωή της κόρης μου χθες», έγραψε στο Twitter τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

"Αν με κλείσουν μέσα όπως τον Μαντέλα θα ξέρετε γιατί."

Αργά το βράδυ της Τρίτης, ο Γουέστ άνοιξε άλλη μια κουβέντα στο Twitter, αυτή τη φορά κατηγορώντας την Κιμ ότι τον απάτησε με τον ράπερ Meek Mill κατά τη διάρκεια ενός φόρουμ του 2018 για τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης.

Οι εκπρόσωποι της Kim επιβεβαίωσαν από τότε ότι η Kim και ο Meek συμμετείχαν και οι δύο στο φόρουμ, αλλά λένε ότι ήταν δημόσια εκδήλωση και οι δύο τους δεν ήταν ποτέ μόνοι μαζί.

Τώρα, ο Meek αντιμετώπισε επίσης τη φήμη, γράφοντας στο Twitter:

"Το Sh-t είναι cappp cmon ...."

Το " Cap " είναι συνηθισμένη αργκό ή ψέμα και ο Μιλ φαίνεται να υποδηλώνει ότι οι ισχυρισμοί του Kanye είναι ανέντιμοι.

Ο Kanye δεν έχει ακόμη απαντήσει στην αμφισβήτηση του Meek.

Εν τω μεταξύ, η Kim ζήτησε συμπόνια καθώς αυτή και ο σύζυγός της αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη κρίση του εξαετούς γάμου τους.

"Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Kanye έχει διπολική διαταραχή", έγραψε, σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της στο Instagram.

«Όσοι κατανοούν την ψυχική ασθένεια ή ακόμη και την καταναγκαστική συμπεριφορά γνωρίζουν ότι η οικογένεια είναι ανίσχυρη εκτός αν το μέλος είναι ανήλικο», συνέχισε.

"Άτομα που δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν βιώσει αυτήν την εμπειρία μπορεί να είναι επικριτικοί και να μην καταλαβαίνουν ότι το ίδιο το άτομο πρέπει να συμμετάσχει στη διαδικασία λήψης βοήθειας, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθούν η οικογένεια και οι φίλοι τους.

Οι σκέψεις μας πηγαίνουν στην Κιμ και την οικογένειά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, και ελπίζουμε ότι ο Kanye θα είναι σε θέση να λάβει ό, τι είδους βοήθεια χρειάζεται.