Μάιος 2019

Survivor Τέλος...

Από ότι ακούγεται, η συνεργασία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ με τον Τούρκο Ατζούν, έφτασε πλέον στη λήξη της. Ενώ είχε ξεκινήσει με πολλές προσδοκίες και ο Τούρκος είχε πολλά ριάλιτι που παίζονται στο κανάλι, δυστυχώς τελευταία, δεν αποδίδουν στο κανάλι τα νούμερα τηλεθέασης που έλπιζαν, ειδικά το Survivor, το οποίο φέτος έχει πιάσει πάτο και δεν ξέρουν πως να το συνεφέρουν.

Το Voice, που έχει γενικά μια επιτυχημένη πορεία, μπορεί να το δούμε σε κάποιον άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

Τι είπε ο Ατακάν για τη Δαλάκα στο Πανόραμα όταν του είπαν...

Όπως κάθε παίκτης που αποχωρεί από το Survivor, έτσι και ο Ατακάν, μετά την αποχώρησή του βρέθηκε στο Πανόραμα της Τουρκίας και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Φυσικά οι περισσότερες από αυτές αφορούσαν τη σχέση και τα συναισθήμτά του για την Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Ατακάν αρνήθηκε ότι υπηρξε κάτι μεταξύ τους και τους είπε ότι εκεί δεν γίνεται να υπάρξει κάτι ερωτικό καθώς κανείς δεν έχει ορμόνες. Το μόνο που υπήρχε μεταξύ τους ήταν φιλία και επαγγελματικά σχέδια.

Δαλάκα: "Αγαπούσα πολύ τον Ατ..."

Παρ’όλο που η ομάδα της κέρδισε το έπαθλο, η Κατερίνα ήταν φανερά στεναχωρημένη και «μουτρωμένη». Όταν ξεκίνησε τη συνέντευξή της, μετά από λίγα λέπτα, ξέσπασε σε δάκρυα και την διέκοψε. Φυσικά και ο λόγος είναι η αποχώρηση του Ατακάν στο προηγούμενο επεισόδιο.

Η ίδια αποκάλυψε ότι ακόμη και στον αγώνα δεν κατάφερε να ευστοχήσει λόγω αυτού του συμβάντος. Δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι είμαστε άνθρωποι και όχι μηχανές. Όσο όμως και αν προσπαθούσε να δείξει σε όλους ότι ήταν χαρούμενη δεν τα κατάφερε.