Ιανουάριος 2018

Ήβη Αδάμου: «Όταν γεννήσω θα μείνουμε μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη»!

Η Ήβη Αδάμου μίλησε για την εγκυμοσύνη της, το γεγονός ότι μαθεύτηκε πολύ νωρίς αλλά αποκάλυψε και τα σχέδιά της με τον Μιχάλη Κουινέλη μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού!

Η νεαρή τραγουδίστρια είπε μεταξύ άλλων στο Happy Day: «Στην αρχή παθαίνεις ένα σοκ, είναι λογικό, αλλά νομίζω ότι η χαρά ξεπερνάει όλα τα υπόλοιπα συναισθήματα. Δεν είπα εγώ την είδηση της εγκυμοσύνης μου. Δεν είμαι και τέτοιος άνθρωπος να βγω να πω κάτι τόσο προσωπικό, τόσο νωρίς. Αν δεν είχε φανεί, δεν θα το έλεγα».

Η Ήβη Αδάμου αποκάλυψε:

Νίκος Σεργιανόπουλος: Ποιος μένει στο σπίτι που δολοφονήθηκε ο ηθοποιός;

Δέκα χρόνια μετά την αποτρόπαια δολοφονία του γνωστού ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου, το σπίτι - τόπος τους εγκλήματος, όπου βρήκε φρικτό θάνατο, φαίνεται πως απέκτησε και πάλι ζωή.

Πήρε αρκετά χρόνια έως ότου το σπίτι του ηθοποιού, στο Παγκράτι να βρει νέο ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή, κυρίως λόγω του αποτρόπαιου γεγονότος, που είχε διαδραματιστεί εκεί, με τα ανίψια του ηθοποιού να μην παίρνουν την απόφαση να το νοικιάσουν ξανά.

«Θεατής» της ζωής!

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή όλων μας, που νιώθουμε μόνοι, χωρίς διάθεση και γενικά σα να παρατηρούμε τη ζωή απ’εξω, σα θεατές.

Έτσι ακριβώς ένιωθα εγώ πέρυσι το καλοκαίρι.

Ζώ και εργάζομαι στο εξωτερικό εδώ και τρία χρόνια. Γενικά δεν ήμουν ποτέ και ιδιαίτερα κοινωνική, αλλά πέρυσι, πραγματικά έπιασα πάτο.

Ήμουν συνέχεια σπίτι και δεν ήθελα να κάνω τίποτα. Διάβαζα κάτι ιστορίες άλλων μεταναστών στο EllinesPadou και είπα να γραφτώ και εγώ στην υπηρεσία του 54122.

Βασάλος – Βαλαβάνη: Από πότε είναι ζευγάρι;

Οι Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραδέχτηκαν και επισήμως την σχέση τους, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πότε ξεκίνησε να βλέπει ο ένας τον άλλο διαφορετικά.

Οι Βασάλος-Βαλαβάνη γνωρίστηκαν υπό ειδικές συνθήκες στο Survivor, ενώ για τη σχέση τους ακούστηκαν πολλά.

Πώς προέκυψε ο έρωτάς τους και πότε ξεκίνησε η σχέση τους;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας λύνουν όλες τις απορίες, με συνέντευξη που δίνουν στο Down Town.

Περίπου πόσο καιρό είστε μαζί;

Ε: Περίπου τρεις μήνες. Τον Οκτώβρη δώσαμε το πρώτο μας φιλί.