Ιανουάριος 2017

Έγκυος η Beyonce στο δεύτερο παιδάκι της;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η Beyonce και ο Jaz Z περιμένουν το δεύτερό τους παιδάκι.

Όλα ξεκίνησαν από μια πρόσφατη φωτογράφιση της τραγουδίστριας για τη διαφήμιση της νέα σειράς Ivy Park.

Η σταρ ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα, πυροδοτώντας τις φήμες για εγκυμοσύνη. Ένω το fan site της Bey στο twitter «Formation» αναφέρει: «Είμαστε στη θέση να αποκαλύψουμε πως η Beyonce είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και γι’ αυτό και η ομάδα της κατέβασε την καινούργια διαφήμιση της Ivy Park».
 

Brad Pitt: Δείτε ποια γυναίκα μπήκε στη ζωή του μετά την Angelina Jolie!

Ο Brad Pitt σύμφωνα με τον ξένο Τύπο μετά τον χωρισμό του από την Angelina Jolie, δεν είναι πλέον μόνος!

Δημοσίευμα του περιοδικού «Star» αποκάλυψε πως η γυναίκα που μπήκε στη ζωή του γοητευτικού ηθοποιού είναι η επίσης ηθοποιός, Kate Hudson!

Ο Oliver Hudson, αδελφός της Kate, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε το εν λόγω εξώφυλλο, αστειευόμενος πως έχει τον Brad Pitt μέσα στο σπίτι του και πως έχει ξελογιαστεί μέχρι και η μητέρα του Goldie Hawn. Προφανώς και χλευάζει τον κίτρινο τύπο.

«Αν και γυναίκα φοράω παντελόνια! Δεν σας φοβάμαι!»

Με κείμενό της η τηλεπαρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου απαντά στο προσωπικό της blog στη μηνυση που κατέθεσε εις βάρις της ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ζητώντας μάλιστα τη σύλληψή της στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η σεξουαλική παρενόχληση στον 14χρονο γιο του Στηβ Ντούζου

Στις αρμόδιες Αρχές απευθύνθηκε ο Στηβ Ντούζος, προκειμένου να εντοπιστεί ο άνθρωπος που παρενόχλησε σεξουαλικά τον 14χρονο γιο του μέσω διαδικτύου!

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο, όταν ο πιτσιρικάς του περίφημου «Μπίλια» της σειράς ταινιών «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» χάζευε στο facebook. Κάποια στιγμή ο 14χρονος άρχισε να δέχεται βροχή αισχρών μηνυμάτων από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος ζητούσε από τον ανήλικο να προχωρήσουν και σε βιντεοκλήση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Μήνυση εναντίον της Ελένης Μενεγάκη- Ποιος της ζητάει 24.000 ευρώ;

Μήνυση και αγωγή εναντίον της Ελένης Μενεγάκη κατέθεσε ο Νίκος Μαστοράκης με αφορμή την προβολή ενός βίντεο όπου πρωταγωνιστεί η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην εκπομπή της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Νίκος Μαστοράκης ζητά από την διάσημη παρουσιάστρια το ποσό των 24 χιλιάδων ευρώ, υποστηρίζοντας ότι το απόσπασμα που προβλήθηκε πρώτη φορά στην εκπομπή «Σήμερα» το 1969, με την αξέχαστη ηθοποιό στο μαιευτήριο, όπου έφερε στον κόσμο τον γιο της, του ανήκει πνευματικά.

Πασίγνωστη ηθοποιός εμφανίστηκε με... αξύριστες μασχάλες στις «Χρυσές Σφαίρες»!

Το «δεν είχα χρόνο και βγήκα όπως ήμουν», δεν είναι σίγουρα ο λόγος για αυτήν την εμφάνιση, αφού πρόκειται  για απολύτως συνειδητή απόφαση η… φυσική αυτή εικόνα με τις αξύριστες μασχάλες.

Ο λόγος για την 27χρονη ηθοποιό, Λόλα Κίρκ η οποία έχει δηλώσει πολλές φορές πως το «αξύριστο» είναι θέμα προσωπικών επιλογών!

Η ίδια είχε πει για την επιλογή της αυτή πως ήταν βασικό σημείο για τον ρόλο του ερμήνευσε στο σόου «Αμαζόνιος.»

Η Σία Κοσιώνη ανακοίνωσε το τέλος συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ: «Κλείνει για μένα ένας κύκλος»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ανακοίνωσε η Σία Κοσιώνη τη λήξη συνεργασίας της με τον σταθμό του Φαλήρου.

Η δημοσιογράφος, που εκτός από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, είχε και ενημερωτικό μαγκαζίνο στο ραδιόφωνο του ομίλου, σταματά τις ραδιοφωνικές της εκπομπές. Διαβάστε όσα έγραψε:

Θάνατοι που συγκλόνισαν την Ελλάδα το 2016

Στις 7 Ιανουαρίου έγινε γνωστός ο θάνατος της Άννας Συνοδινού. Η σπουδαία ελληνίδα ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 88 χρόνων, κάνοντας φτωχότερο τον ελληνικό πολιτισμό. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και όπως ανέφερε η κρατική τηλεόραση, νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική στην Κυψέλη, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.