Οκτώβριος 2016

Άλλαξε το όνομά του σε… iPhone 7

Το όνομά του σε iPhone 7 άλλαξε ένας νεαρός από την Ουκρανία, με σκοπό να κερδίσει ένα… iPhone 7.

Ο 20χρονος, προέβη σε αυτή την ενέργεια μετά από κάλεσμα καταστήματος στο Κίεβο, που πρόσφερε πέντε iphone 7, στους πέντε πρώτους που θα άλλαζαν το ονοματεπώνυμό τους.

Με το καινούριο iPhone να κοστίζει γύρω στα 773 ευρώ, και τη διαδικασία αλλαγής ονόματος μόνο 2 ευρώ, η απόφαση για αυτόν τον νεαρό θαυμαστή της Apple, ήταν εύκολη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου περνά μία δύσκολη εγκυμοσύνη

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν με μία πολύ γλυκιά φωτογραφία ότι περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Σε αυτές τις συνθήκες, πολύ λογικά θα περίμενε κανείς η Σίσσυ Χρηστίδου, που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχει καθημερινή ή έστω πολύ συχνή παρουσία σε αυτά, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της εγκυμοσύνης της και την καθημερινότητά της σε αυτή.

Ινδικός παραδοσιακός γάμος στη Μύκονο με ελληνικό χρώμα

Η Μύκονος πήρε λίγο αέρα από Bollywood...

Τα πλάνα του Mykonos Live Tv θα μπορούσαν να είναι από γυρίσματα ταινίας… Κι όμως, είναι από έναν παραδοσιακό ινδικό γάμο με ελληνικό χρώμα, ο οποίος τελέστηκε στην παραλία του Πλατύ Γιαλού.

Νέο τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην χθεσινή (20/10/2016) υπ΄αριθμόν ν.1750 κλήρωση του Τζόκερ.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι: 3, 9, 11, 28, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 4.

Σημειώνεται ότι στην δεύτερη κατηγορία του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ  βρέθηκαν δύο νικητές κερδίζουν από 185.571,00.

Ως αποτέλεσμα του 10ου συνεχόμενου τζακ ποτ στο Τζόκερ το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ θα μοιράσει στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής (23/10/2016) το ιλλιγιώδες ποσό των 6.000.000 ευρώ!

Άντζελα Γκερέκου: Έχασε σπίτι από πλειστηριασμό και 83.000 ευρώ! Τι χρωστά ο Βοσκόπουλος;

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εspresso» η πρώην βουλευτής και υπουργός Άντζελα Γκερέκου έχασε 83.000 ευρώ που είχε δώσει για να συμμετάσχει σε διαγωνισμό για την αγορά σπιτιού στο Ψυχικό.

Στα στούντιο του Mega το νέο κανάλι Μαρινάκη

Εκτενές ρεπορτάζ για το νέο κανάλι που ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε η εκπομπή 'Φτιάξε Καφέ να στα πω'!

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στα παλιά στούντιο του MEGA στην Παιανία ετοιμάζεται εδώ και δέκα ημέρες το νέο τηλεοπτικό κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως επισήμανε η δημοσιογράφος του Έψιλον, τα γραφεία έχουν ήδη εκκενωθεί και έχουν ξεκινήσει εργασίεςπου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε ενάμιση μήνα.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλοι όταν πίνουμε νερό

Μέχρι πρόσφατα, ένας από τους βασικούς κανόνες για καλή και υγιή ζωή ήταν να πίνουμε 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα. Για την ακρίβεια, οι ειδικοί υποστήριζαν ότι πρέπει να πίνουμε νερό ακόμη κι όταν δεν διψάμε, τονίζοντας, μάλιστα, ότι όταν αισθανόμαστε δίψα, ο οργανισμός μας έχει ήδη αφυδατωθεί.

Ωστόσο, μία έρευνα από το Ινστιτούτο Βιοιατρικής Έρευνας του Πανεπιστημίου Monash στην Αυστραλία καταρρίπτει τον μύθο περί «αναγκαίας ποσότητας» 2,5 λίτρων νερού την ημέρα, ο οποίος φαίνεται ότι προέρχεται από βιαστική ανάγνωση μιας μελέτης του 1945 περί διατροφής.

Τι νούμερα έκανε η Μαρία Σαράφογλου στο πρώτο της δελτίο στον Αντ1;

Χθες, η Μαρία Σαράφογλου παρουσίασε το πρώτο δελτίο της στο Ant1 μετά την μεταγραφή της από το Mega απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο γενικό σύνολο.
Πιο συγκεκριμένα, το δελτίο του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Σαράφογλου σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό 21,8% και πέρασε μπροστά από όλα τα κανάλια. Το ίδιο διάστημα, μεταξύ 13:00 και 13:30, η Ελένη Μενεγάκη περιοριζόταν στο 11,3%.

Στο δυναμικό κοινό, η Μαρία Σαράφογλου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το 13,4%, ενώ η Ελένη πήρε μια ανάσα με 17%.

Μπάρκουλης: Η διαθήκη του αλλά και ο ιδιαίτερος όρος που έθεσε!

Τη διαθήκη του αξέχαστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη, αλλά και τον όρο που της είχε θέσει για να κληρονομήσει την περιουσία του, αποκάλυψε η σύζυγός του, Μαρία Μπάρκουλη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό 'Χάι', αποκάλυψε ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε φτιάξει τη διαθήκη του πριν από αρκετά χρόνια και μάλιστα αναφέρθηκε όχι μόνο στο περιεχόμενο της διαθήκης, αλλά και στον όρο που έχει θέσει ο αείμνηστος ηθοποιός.

Νέες αποκαλύψεις για τον Brad Pitt δύο εβδομάδες μετά το χωρισμό

Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ ευχάριστος, αυτό γνωρίζει πολύ καλά πλέον ο Brad Pitt, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν περνάει καθόλου καλά αυτές τις μέρες.

Όπως διαβάζουμε στο UsWeekly ο ηθοποιός δεν μπορεί να πιστέψει την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και είναι φοβερά καταβεβλημένος από την απόφαση της Angelina, αλλά το μόνο που τον νοιάζει είναι τα παιδιά του.

Σελίδες