Ιούνιος 2016

Έρωτας από σιλικόνη - Ο άντρας που έκανε σχέση με την sex doll του

Ο Κenji Nakajima είναι 61 ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά. Πριν από μερικά χρόνια αναγκάστηκε λόγω δουλειάς να ζήσει μακριά από την οικογένειά του και τότε αποφάσισε να προμηθευτεί μια κούκλα από σιλικόνη με σκοπό να τον εξυπηρετεί σεξουαλικά.

Πώς να κρατήσω το σπίτι δροσερό τις ημέρες του καύσωνα

Έχοντας περάσει τον πρώτο καύσωνα στην πόλη, ξέρουμε καλά πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσει κανείς το σπίτι του δροσερό, χωρίς να καίει συνέχεια air-condition που, πέρα απ’ το κόστος, κάνει την ατμόσφαιρα του σπιτιού εντελώς αφύσικη. Κι όμως, υπάρχουν κανόνες και κόλπα που μπορούν να βελτιώσουν κατά πολύ τη «συμπεριφορά» του σπιτιού σας εν μέσω καύσωνα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και καθόλου επιπλέον κόστος.
Πώς να κρατήσω το σπίτι δροσερό τις ημέρες του καύσωνα

Γιάννης Αϊβάζης: Παιχνίδια με την κόρη του μέσα και έξω από το νερό

Η Ισμήνη είναι η μεγάλη αδυναμία της ζωής του και κάθε φορά που περνούν χρόνο μαζί εκείνος επιβεβαιώνει το τίτλο του «χαζομπαμπά».

Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη, που ο φακός του Youweekly.gr τον «τσάκωσε» το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου μαζί με την 8χρονη κόρη του να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, κάνοντας παράλληλα ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του ηθοποιού, που τελευταία είναι αυξημένες λόγω και της συμμετοχής του στην εκπομπή «Το Πρωινούλι» στο Epsilon.

Tags: 

Εξομολογεί η Βάνα Ραμπότα τις δύσκολες ώρες που πέρνα μετά το 50 – 50

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βάνα Ραμπότα αναφέρθηκε στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Mega και όπως τόνισε, ο ρόλος της «Ειρήνης», την έβλαψε στην καριέρα της.

Tags: 

Τα ξαναβρήκαν ο Μπεν Άφλεκ με την Jennifer Garner

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα που ο Ben Affleck και η Jennifer Garner ανακοίνωσαν επίσημα το διαζύγιό τους. Λίγες ημέρες μετά έσκασε σαν... βόμβα το σκάνδαλο απιστίας του ηθοποιού με τη νεαρή νταντά των παιδιών τους.

Όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν πλέον στο παρελθόν, μιας και οι δυο τους, όπως όλα δείχνουν, είναι και πάλι μαζί. Η οικογένεια απολαμβάνει κοινές εξόδους και ανέμελες βόλτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από οικογενειακούς φίλους του ζευγαριού φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει το θέμα της απιστίας και είναι και πάλι μαζί.

Tags: