Μάρτιος 2016

Θύμα απιστίας έπεσε η Θωμαή Απέργη

Η Θωμαή Απέργη σε πρόσφατη συνέντευξή της ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Αφού μίλησε για τον νυν σύντροφό της, Σπύρο Κούβελο, δε δίστασε να εξομολογηθεί πως την έχουν απατήσει και το ανακάλυψε μέσω...Facebook.

Tags: 

Σαράντησε η μπέμπα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Πριν από σαράντα ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Μπερνάντο και από τότε η ευτυχία της δεν κρύβεται.

Ο λόγος για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία είναι πλέον κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της, που σαράντισε. Το ζευγάρι αποφάσισε να γιορτάσει την ξεχωριστή αυτή ημέρα τρώγοντας… πίτσα. Άλλωστε η ηθοποιός έχει καταφέρει να χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και δικαιούται μία… αμαρτωλή επιβράβευση.

Tags: 

Ριζική αλλαγή στα μαλλιά της Κέλλυ Κελεκίδου

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αποχής από το Instagram, η Κέλλυ Κελεκίδου επανήλθε με νέα ανάρτηση και μας εξέπληξε ευχάριστα.

Η τραγουδίστρια, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία, με την οποία παρουσίασε στους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της hair look.

Η Κέλλυ αποφάσισε να ανανεώσει την εξωτερική της εμφάνιση, βάφοντας τα μαλλιά της μαύρα, ένα χρώμα που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ.

«Επιστροφή στο μαύρο… από το Μαρινάκι μου!», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα που την συνόδευε.

Tags: 

Μετράει μισό αιώνα η Ναταλία Γερμανού και δεν το κρύβει

Πέρυσι η Ναταλία Γερμανού παραδέχθηκε on air την ηλικία τους, αφού τόλμησε να δείξει την ταυτότητά της στον τηλεοπτικό φακό. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Down Town», η -καστανή πλέον- παρουσιάστρια μίλησε ξανά για το θέμα της ηλικίας της, αλλά και το πώς δέχεται τον χρόνο που περνάει.

Tags: 

Συνεργασία έκπληξη ετοιμάζετε με τον Al Pacino – Sylvester Stallone

«Όταν θέλεις κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί να το αποκτήσεις», λέει η θεωρία, αυτό βλέπουμε και εδώ. Το ήθελαν πολλά χρόνια όμως ποτέ δεν το κατάφεραν, μέχρι τώρα. Ο Al Pacino ένας απ'τους κορυφαίους χολιγουντιανούς ηθοποιούς είναι γεγονός, θα συνεργαστεί με τον φετινό υποψήφιο για Όσκαρ Β' Αντρικού ρόλου Sylvester Stallone.

Tags: 

Έκπληξη έκανε ο Κώστας Βουτσάς στην αγαπημένη του

Περιμένουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους και μόλις πριν μερικές ημέρες επισφράγισαν την αγάπη τους με έναν γάμο. Ο λόγος για τον Κώστα Βουτσά και την Αλίκη Κατσαβού, οι οποίοι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μάλιστα έκανε δύο πολύ τρυφερές εκπλήξεις στη σύζυγό του, η οποία έχει γενέθλια, μιας και οργάνωσε μια όμορφη έξοδο με φίλους και γέμισε το σπίτι τους με λουλούδια.

Tags: 

Τι συνέβη και χώρισαν έπειτα από 25 χρόνια γάμου;

O Αντώνης Καφετζόπουλος και Φαίη Κοκκινοπούλου δεν είναι πλέον μαζί μετά από 25 χρόνια γάμου. Την απροσδόκητη αυτή αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε συνέντευξή του στο ένθετο Real Life της Real News.

«Ήμασταν 25 χρόνια μαζί με τη Φαίη. Δεν ζούμε πλέον μαζί. Έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό. Δεν χρειάζεται να σταθούμε σε αυτό. Πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε. Πλέον μένω μαζί με τον γιο μου, τον Σπύρο που πάει στο Λύκειο», είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος αφήνοντας πολλά ερωτήματα στους θαυμαστές του.

Tags: 

Βόλτα με τους «άντρες» της στο κομμωτήριο

Στο κομμωτήριο του καλού της φίλου Θοδωρή Γκιόνη πήγε η Αγγελική Ηλιάδη τους γιους της, Μπάμπη και Βασίλη για να κουρευτούν ενώ μαζί τους ήταν και ο Σάββας Γκέντσογλου.

Μόλις ο κομμωτής τέλειωσε τη δουλειά του ο Σάββας και η Αγγελική μας έδειξαν τα νέα hair look των αγοριών μέσα από τα social media, δείχνοντας ενθουσιασμένοι. Πολύ ευχαριστημένη η μητέρα των παιδιών από το αποτέλεσμα που πάντα καμαρώνει σαν «κουκουβάγια» τα «κουκουβαγιόπουλά» της.

Tags: 

Μετακομίζει η Μαίρη Συνατσάκη για χάρη του έρωτα

Με αλλαγές καλωσορίζει την άνοιξη η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μετακομίζει και όχι γιατί χωρίζει όπως λέει και το λαϊκό άσμα.

Μετρούν περισσότερο από δέκα μήνες μαζί και ο έρωτάς τους διαρκώς δυναμώνει. Αυτό μαρτυρούν άνθρωποι από το περιβάλλον τους, αλλά και το γεγονός ότι η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να αφήσει το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή και να νοικιάσει ένα άλλο στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να εκμηδενίσει την απόσταση και να βρίσκεται πιο κοντά στον αγαπημένο της, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, ο οποίος κατοικεί σε γειτονιά του κέντρου.

Tags: 

Άλλαξε και πάλι τα μαλλιά της η Κατερίνα Στικούδη

Μετά από την εντυπωσιακή εμφάνισή της με τα πολύχρωμα μαλλιά της, σε χρώματα του ουράνιου τόξου η Κατερίνα Στικούδη, άλλαξε και πάλι τα μαλλιά της και έρχεται να μας ξαφνιάσει πάλι.

Η όμορφη τραγουδίστρια, αποχωρίστηκε τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου που είχε υιοθετήσει και το γύρισε στο κίτρινο. Η ίδια μας έδωσε μια γεύση από το νέο της look μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και η αλήθεια είναι πως μας εξέπληξε.

Tags: