Νοέμβριος 2015

Η είδηση που ράγισε καρδιές

Μαύρο δάκρυ θα ρίχνουν απο δω και πέρα οι απανταχού θαυμάστριες του Στάθη Στιβακτάκη, του πρασινομάτη αγρότη απο την Κρήτη που προκάλεσε πανικό στον γυναικείο πληθυσμό με την εμφάνιση τους στις πορείες που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.

Ο νεαρός Κρητικός προκάλεσε μεγάλη αίσθηση με την απλότητα και την άγρια ομορφιά του, μονοπολώντας το ενδιαφέρον όλων.

Tags: 

Πανικός στην οικογένεια Καρντάσιαν

Αναστατωμένη μέχρι εκεί που δεν πάει είναι η οικογένεια και οι φίλοι της νεαρής Κάιλι Τζένερ, της νεαρότερης εκ των αδερφών Καρντάσιαν.

Ο λόγος; Το παραστράτημα του φίλου της, Τάιγκα, ο οποίος τον Αύγουστον φημολογείται πως την απάτησε με το γνωστό τρανσέξουαλ μοντέλο και πορνοσταρ, Μία Ιζαμπέλα.

Ως εδώ, θα πείτε, όλα καλά. Προφανώς και επρόκειτο για ένα απλό παραστράτημα, καθώς η Κάιλι τον συγχώρεσε λίγο αργότερα.

Tags: 

Δήλωση-φωτιά: Είχα πρόβλημα με το αλκόολ.

Σε μία δήλωση-φωτιά προχώρησε ο αγαπημένος όλων Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος έδωσε πρόσφατα συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε μεταξύ άλλων και το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε σε μικρότερη ηλικία.

Όπως εξήγησε και ο ίδιος, εργαζόταν για πολλά χρόνια σε μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά ως μπάρμαν, γεγονός που - μαζί με τη νύχτα - είναι δύσκολο να μην σε ωθήσει σε κάποιου είδους κατάχρηση.

Tags: 

Σοκαριστική αλλαγή της Άβας Γαλανοπούλου.

Φανερά αδυνατισμένη σε βαθμό ανησυχίας εμφανίστηκε η γνωστή ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου, η οποία επέλεξε γνωστό μαγαζί της παραλιακής για να διασκεδάσει με την παρέα της.

Όπως μαρτυρά και η φωτογραφία, κατάσταση της ψυχικής αλλά και της σωματικής υγείας της ηθοποιού φαίνεται πως έχει πάρει τον κατήφορο μετά απο τα όσα της έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Tags: 

Στροφή στην ποιότητα για την Κατερίνα Στικούδη.

Γεμάτη εκπλήξεις φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Στικούδη, η νεαρή καλλονή η οποία τα τελευταία χρόνια έχει περάσει με επιτυχία απο την καριέρα του μοντέλου σε αυτή της τραγουδίστριας.

Αν και οι εμφανίσεις της είναι συνήθως προκλητικές, με εντυπωσιακά κουστούμια και φουτουριστική μουσική με έμφαση στο ελληνικό ραπ, αυτή τη φορά η Κατερίνα γύρισε τα βλεματα με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Tags: 

Τρομερή αλλαγή - Δεν θα πιστεύετε ποιά είναι κοπέλα της φωτογραφίας.

Τη γνωρίσαμε μέσα απο τη συχνότητα του Star, να λέει τον καιρό δίπλα στην εκρηκτική Πετρούλα, φορώντας μικροσκοπικές φούστες και ανύπαρκτα φορεματάκια, παρά το γεμάτο σωματότυπο της.

Ακόμα δεν καταλάβατε για ποιά μιλάμε; Μα για την Αφρούλα φυσικά, την αεράτη παρουσία που συνόδευε την πικάντικη και χιουμοριστική Πετρούλα στις μετεωρολογικές αναζητήσεις της.

Tags: