Μάιος 2015

45 μόλις κιλά η Αμάλ Αλαμουντίν!

Από την πρώτη στιγμή την γνωριμίας της με τον Τζωρτζ Κλούνεϊ, όλοι είχαν να λένε για την κομψή της σιλουέτα. Όμως, τους τελευταίους μήνες, φαίνεται πως η Αμάλ Αλαμουντίν το παράκανε λίγο.

Σε κάθε δημόσια εμφάνιση της, εμφανίζεται ολο και πιο αδύνατη. Μάλιστα, το RadarOnline, έφτασε να ζητήσει τη γνώμη ειδικών, οι οποίοι υπολόγισαν πως το βάρος της είναι περίπου 45 κιλά! Όπως καταλαβαίνετε, με το 1,79 ύψος που έχει, το 45 κιλά είναι υπερβολικά λίγα.

Το πρώτο sex toy που επιπλέει

Η πρωτοπόρος Ρόντα Σου είχε ένα πολύ προσωπικό πρόβλημα. Μπορούσε πολύ δύσκολα να ερεθιστεί σεξουαλικά. Απ ότι δηλώνει της ήταν πάντα πολύ δύσκολο, αν και οι σχέσεις της έκαναν πολλές προσπάθειες.

Το star wars στο Μουσείο!

Με αφορμή την αναμονή της νέας ταινίας Star Wars Episode VII που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβρη του 2015, η Disney και η Lucasfilm σε συνεργασία με το διάσημο μουσείο Madame Tussauds (Μαντάμ Τισό) στο Λονδίνο, "ζωντανεύουν" τους 16 πιο αγαπημένους ήρωες της σειράς σε 11 διαφορετικά σκηνικά με ειδικά εφέ.

Αγγλία: Πιάστηκε στα δίχτυα ψαρά χέλι μήκους 6 μέτρων!!!

ένα τεράστιο χέλι με μήκος 6 μέτρα και βάρος σχεδόν 60 κιλά κιλών πιάστηκε από έναν ψαρά στα ανοικτά του Πλίμουθ, στην Αγγλία. Το τερατώδες αρπακτικό ψάρι μπλέχτηκε στα δίχτυα ενός αλιευτικού.

Βρήκαν 8χρονο κορίτσι μέσα σε βαλίτσα!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Ισπανοί αστυνομικοί σε έλεγχο αποσκευών στα σύνορα Ισπανίας – Μαρόκου.

Σε έναν τυπικό έλεγχο στις βαλίτσες των ταξιδιωτών, εντόπισαν έκπληκτοι την φιγούρα ενός παιδιού! Έσπευσαν να την ανοίξουν για να δουν τι συμβαίνει και έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν είδαν ένα 8χρονο κορίτσι να είναι κουλουριασμένο μέσα στην βαλίτσα προκειμένου να περάσει τα σύνορα.

Πρέπει να προσέχετε αν πέρνετε φαρμακευτική αγωγή και τρώτε γκρέιπφρουτ!

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν παίρνουμε φαρμακευτικές αγωγές για χρόνια νοσήματα. Πρέπει πάντα να ενημερώνουμε τον γιατρό μας για τις καθημερινές μας συνήθειες γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υπάρξουν προβλήματα από εκεί που δεν το περιμένουμε.

Αυτοί είναι οι νέοι παρουσιαστές του Top Gear!

Την εντελώς νέα ομάδα παρουσιαστών του Top Gear, ανακοίνωσε το BBC. Μετά την απόλυση του Jeremy Clarkson και την αποχώρηση της υπόλοιπης ομάδας, δεν έμενε άλλη λύση στο Βρετανικό Δίκτυο.

Σύμφωνα με την Telegraph, το τρίο θα αποτελείται από το μοντέλο Jodie Kidd, τον ηθοποιό Philip Glenister και τον παρουσιαστή Guy Martin. Η 36χρονη Kidd είναι πρώην μοντέλο και πρόσφατα παρουσίαζε την εκπομπή “The Classic Car Show” στο Channel 5. Την Kidd την είχαμε ξαναδει στο "Top Gear" άλλες δύο φορές, ως καλεσμένη.