Απρίλιος 2014

Πρόσφερε ελεημοσύνη στον Ρίτσαρντ Γκιρ!

Πραγματικά απαρατήρητος περνάει ο Ριτσαρντ Γκιρ,υιοθετώντας το look στο ρακένδυτου άστεγου,για τις ανάγκες της νέας του ταινίας.
Ο διάσημος ηθοποιός κατά την διάρκεια των γυρισμάτων,περπατούσε στο δρόμο και καθώς οι κάμερες κατέγραφαν από ψηλά,μία νεαρή κοπέλα σταμάτησε και πρόσφερε στον "άστεγο" μία σακούλα με τρόφιμα.
Ο Γκιρ δέχτηκε με χαρά το απρόσμενο δώρο,χαρίζοντας της ένα εγκάρδιο χαμόγελο .

Απέλαση σοβιετικών τανκς!

Η γερμανική,σκανδαλοθηρική εφημερίδα Bild,συγκεντρώνει υπογραφές,ώστε να προωθήσει αίτημα για την απομάκρυνση των δύο Σοβιετικών αρμάτων μάχης,που βρίσκονται σε μνημείο του Βερολίνου.
Το κύριο επιχείρημα της εφημερίδας είναι ότι τα δύο Ρώσικα τανκς δεν έχουν καμία θέση στο Βερολίνο,την στιγμή που Ρωσία επεμβαίνει στρατιωτικά σε μία ξένη,κυρίαρχη χώρα,όπως είναι η Ουκρανία.

Νεαρός κατέστρεψε 38 εκατομμύρια γαλόνια νερού.

Νεαρός στις ΗΠΑ,κατάστρεψε το περιεχόμενο μίας τεράστιας δεξαμενής νερού,χρησιμοποιώντας την ως τουαλέτα για να ουρήσει.
Οι υπεύθυνοι της δεξαμενής άδειασαν το περιεχόμενο της,καθώς όπως δήλωσαν υποχρέωση τους είναι να παρέχουν στους πολίτες καθαρό και ασφαλές νερό.
Ο νεαρός πλέον κατηγορείται μεταξύ άλλων,για δημόσια ούρηση και φθορά ξένης περιουσίας.

Ο δονητής πλημμύρισε το σπίτι.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού πέταξε στην τουαλέτα το ερωτικό βοήθημα με συνέπεια να δημιουργηθεί εκτεταμένη πλημμύρα.
Το γεγονός αυτό εξέπληξε τους υπεύθυνους της εταιρείας South West Water που διαχειρίζεται το αποχετευτικό δίκτυο,καθώς δεν είχαν συναντήσει ξανά παρόμοιο περιστατικό.
Παρόλα αυτά,δεν είναι λίγες φορές που έχουν ανακαλύψει είδη όπως ποδήλατα,ταμπόν,προφυλακτιά,ενώ έχουν βρει μέχρι και νεκρό πρόβατο!

Ατύχημα στην Ιταλία με απίστευτη κατάληξη!

Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη στην Περούτζια της Ιταλίας.
Οι ιμάντες της νταλίκας που μετέφερε πλήθος αυτοκινήτων έσπασαν,με αποτέλεσμα ένα εκ των αυτοκινήτων να κυλήσει και να προσγειωθεί στην οροφή ενός άλλου αυτοκινήτου.
Από το όλο συμβάν ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός,ενώ η επέμβαση της τροχαίας ήταν άμεση!

Παπαγάλος Ηρακλής Πουαρώ!

Με την βοήθεια του συμπαθούς πτηνού,οι αρχές στην Ινδία διαλεύκαναν τον φόνο μίας γυναίκας.
Ο σύζυγος της δολοφονημένης γυναίκας παρατήρησε την αλλαγή της συμπεριφοράς του παπαγάλου,όποτε ο ανιψιός του Ασούτος επισκεπτόταν το σπίτι,αλλά και ακόμα όταν απλά αναφερόταν το όνομα του,μετά το τραγικό περιστατικό.
Ο υποψίες επικεντρώθηκαν στο πρόσωπο του ανιψιού και ύστερα από έντονες πιέσεις.ομολόγησε το έγκλημα.

Ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο!

Η αστυνομία σε μία πολιτεία τη Αμερικής ερευνά τον θάνατο βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο αμάξι του πατέρα του.
Ο πατέρας δήλωσε πως ξέχασε να αφήσει το αγοράκι στην babysitter,καθώς έβγαινε από το SUV του για να πάρει το εταιρικό αυτοκίνητο και να κατευθυνθεί στη δουλειά του.
Συνολικά το βρέφος παρέμεινε 10 ώρες κλεισμένο στον χώρο αυτό,εώς ότου επέστρεψε ο πατέρας από την δουλειά,ανακαλύπτοντας πως πλέον είναι πολύ αργά.

Ιρανή μητέρα αθωώνει τον δολοφόνο του γιου της.

Στις 17 Απριλίου,στην πρωτεύουσα του Ιραν,Τεχεράνη,ήταν προγραμματισμένη η δημόσια εκτέλεση ενός 24χρονου,ο οποίος δολοφόνησε πριν 7 χρόνια έναν συνομίληκο του,κατά την διάρκεια ενός καβγά.
Η μητέρα του θύματος πλησίασε τον κατηγορούμενο,που είχε ήδη περασμένη τη θηλιά στο λαιμό του και περίμενε την κρίσιμη στιγμή.
Η γυναίκα εξέπληξε το συγκεντρωμένο πλήθος,καθώς αντί να τραβήξει την καρέκλα κάτω από τα πόδια του,τον χαστούκισε.
"Τώρα που τον συγχώρεσα,νιώθω ανακουφισμένη",ήταν η πρώτη δήλωση που έκανε η Alinejad.

Διάφανο ψάρι αλιεύτηκε στη Νέα Ζηλανδία.

Ο Stewart Fraser,ψαράς από την Νέα Ζηλανδία,ανακάλυψε το περίεργο αυτό θαλάσσιο είδος,καθώς ψάρευε με τους δύο γιους του,βόρεια της νήσου Karikari.
Εκεί εντόπισαν ένα ημιδιάφανο ψάρι να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας.
Σύμφωνα με τον Paul Cox,απο το National Marine Aquarium,ελάχιστες πληροφορίες υπάρχουν γι αυτό το είδος.Εμφανίζονται συνήθως σε ψυχρότερες θάλασσες,ενώ συναντώνται κατά κύριο λόγο στον Νότιο Ωκεανό.
Η ιδιότητα του να είναι διάφανο,του παρέχει ενα μέσο προστασίας από τους θηρευτές του καθώς λειτουργεί σαν καμουφλάζ.

"Δεν με νοιάζει",απάντα οδήγος μετα απο πρόκληση τροχαίου ατυχήματος.

Η 21χρονη Αυστραλέζα Kimberly Davis κρίθηκε υπεύθυνη για την παράσυρση διερχόμενου ποδηλάτη,καθως κατα την διάρκεια της οδήγησης,έστελνε sms με το κινητό της τηλέφωνο.
Το δικαστήριο επέβαλε 9 μηνη στέρηση διπλώματος και χρηματικό πρόστιμο 4500 δολλάρίων,ποινή που θα μπορούσε να ναι χαμηλότερη αν η οδηγός δεν επεδείκνυε ιδιαιτέρως εριστική συμπεριφορά.
Αμέσως μετά το συμβάν ανέφερε στους αστυνομικούς "Δεν ενδιαφέρομαι" και ηταν φανερά εκνευρισμένη για το κόστος επισκευής του αυτοκινήτου της λόγω της σύγκρουσης.