Το αιχμηρό σχόλιο της Τατιάνας για τον χωρισμό Λιάγκα- Σκορδά

Με τον χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ασχολήθηκε όπως ήταν φυσικό και η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Το Tatiana Live αναφέρθηκε τόσο στο χωρισμό Λιάγκα- Σκορδά όσο και στα διαζύγια γενικά, που έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια.

Η ίδια η Τατιάνα εξήγησε στον αέρα της εκπομπής της πως πληροφορήθηκε την είδηση ούσα στην Κηφισιά, μόνη με το σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και σχολίασαν μαζί τα νέα.

Αργότερα, η ίδια έγραψε ένα άρθρο στο προσωπικό της μπλογκ όπου εξηγούσε τις δυσκολίες του να κρατήσεις ένα γάμο και τόνισε χαρακτηριστικά και αιχμηρά:
'Η είδηση του χωρισμού Λιάγκα – Σκορδά με γέμισε σκέψεις. Όχι, δεν ήταν βόμβα για εμάς τους δημοσιογράφους. Η Χρύσα είχε την είδηση πριν το καλοκαίρι. Τότε μάλιστα την είχα αποπάρει. “Έλεος πια” της είχα πει. “Κουράστηκα με τις φήμες. Μην δουν ευτυχισμένο ζευγάρι. Θέλουν να το χωρίσουν. Αυτοί οι δύο αποκλείεται να χωρίσουν...”. Η αντίδρασή μου ήταν υπερβολική. Ο θυμός μου μάλλον βιωματικός. Έκρινα εξ ιδίων και δεν άκουσα την αλήθεια. Κι ακόμη δεν θέλω να το αποδεχτώ. Θεωρώ ότι ίσως να υπάρχει μια πόρτα ανοιχτή ακόμα για αυτή τη σχέση.

Αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι πόσο δύσκολος είναι ο γάμος. Πόσο δύσκολο είναι να μπορέσει κανείς να συμβιώσει, να χτίσει τη ζωή του με έναν άλλον άνθρωπο. Πόσο δύσκολη είναι η επικοινωνία, η έλλειψη εγωισμού. Πόσο δύσκολο είναι να πληγωθείς, να υποφέρεις, να θυμώσεις, να εκραγείς άπειρες φορές και μετά να αγκαλιάσεις, να αγαπήσεις, να λατρέψεις, να συγχωρήσεις άλλες τόσες....

Γιατί αυτό είναι ο γάμος. Είναι πιο δύσκολος από το χωρισμό. Σαν την θάλασσα. Με φουρτούνες και μπουνάτσες. Και θέλει πολλή δουλειά και από τους δύο αυτό το κοινό ταξίδι'.