Τουρκία: τον σκότωσαν γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί

Κάτι τέτοια ακούμε και απορούμε για το αν μπορεί ποτέ η γείτονος χώρα να μπορέσει ποτέ να γίνει εφάμιλλη των Ευρωπαϊκών χωρών!

Έγκλημα "τιμής" ήταν η δολοφονία ενός 16χρονου στην Τουρκία! Ο άτυχος αυτός έφηβος, είχε την ατυχία να γεννηθεί στην ανατολικοδυτική Τουρκία! Εκεί, το να ερωτευτεί μία συνομήλικη του, θεωρήθηκε θανάσιμο αμάρτημα, κι έτσι οι συγγενείς της νεαρής αγαπημένης του απήγαγαν, τον βασάνισαν και τέλος τον έθαψαν ζωντανό!

Οι συγγενείς της κοπέλας, κατηγορούσαν τον άτυχο νέο πως συνευρέθη σεξουαλικά με την κοπέλα και πως μετά από απαίτησή τους, αρνήθηκε να την παντρευτεί για να την αποκαταστήσει.

Οι γονείς του νεαρού είχαν δηλώσει την εξαφάνησή του από την περασμένη εβδομάδα στην αστυνομία. Δυστυχώς, το πτώμα του ανακαλύφθηκε μέσα σε δάσος.

Όπως διαπιστώθηκε, πριν τον θάψουν ζωντανό, τον είχαν μαχαιρώσει 65 φορές, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός, οι πνεύμονές του ήταν γεμάτοι με χώμα

Η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα της κοπέλας, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα. Δήλωσε πως το έχει μετανιώσει, "δεν θα έπρεπε να φθάσω στο σημείο να κάνω κάτι τέτοιο", είπε.