Τι απαντά η Μαρία Τζομπανάκη σε όσους την έκραξαν για τον γάμο της

Στα μέσα Σεπτεμβρίου η Μαρία Τζομπανάκη παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Γιάννη Βάλβη με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη να την παραδίδει στην εκκλησία.

Σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου η αγαπημένη ηθοποιός, καλεσμένη των Καραβάτου- Κατσούλη στο 'Έτοιμο το Πρωινό', μίλησε για τα σχόλια που άκουσε και κυρίως τα αρνητικά και την κακία που εισέπραξε από μερίδα κόσμου.

Η Τζομπανάκη είπε χαρακτηριστικά, εκπλήσσοντας τους δύο παρουσιαστές:

'Κάτι περίεργο έχει συμβεί, το οποίο το λέω φωναχτά τώρα. Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση του κόσμου και την έκταση που πήρε. Ήταν κάτι που θα μαθευόταν και για αυτό είχα φροντίσει εάν θελήσουν, να πάρουν από κάπου κάτι. Έχει γίνει αυτό που έχει γίνει, αλλά έχω δύο αντιδράσεις διαφορετικές. Ως επί το πλείστον ένα 99% ευχάριστη έκπληξη, ένα 10% συγκίνηση κι ένα ποσοστό μεγάλης κακίας'.

Και συνέχισε:
'Έχω δεχτεί μηνύματα “Ποια είσαι εσύ ρε που θα μας απασχολείς”. Δεν ζήτησα από κανέναν να παρέμβει στη ζωή μου. Δε ζήτησα την άδεια κανενός. Κόσμος τα έστειλε, όχι από τα media ή δημοσιογράφοι. Απαντώ λοιπόν σε αυτές τις γυναίκες και σε αυτούς τους άντρες ότι αυτό μας συμβαίνει σήμερα: Χαιρόμαστε με την κατάντια του άλλου κι όχι με τη χαρά του άλλου. Και πώς θα πάμε μπροστά; Μόνο με τα λεφτά; Τα λεφτά δεν υπάρχουν γιατί φρόντισαν κάποιοι να είμαστε όλος ο κόσμος σε αυτή την τεράστια παγίδα, όχι μόνο στην Ελλάδα. Αυτό που έχει χαλάσει είναι η αλυσίδα'.