Σοκ για τον Ryan Reynolds - Φίλος του προσπάθησε να πουλήσει φωτογραφίες της κόρης του

Συντετριμμένος και φανερά απογοητευμένος απο το κοντινό του περιβάλλον ένιωσε ο γνωστό ηθοποιός Rayn Reynolds, ο οποίος δήλωσε δημόσια σε συνέντευξη του πως άνθρωπος απο το πολύ στενό του περιβάλλον προσπάθησε να διοχετεύσει στον Τύπο φωτογραφίες απο την νεογέννητη κόρη του, προκειμένου προφανώς να εισράξει κάποιο αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό.

Ο Reynolds, όπως δήλωσε, έπεσε απο τα σύννεφα μόλις κατάλαβε τί είχε συμβεί, καθώς το επίμαχο άτομο ήταν ένας απο τους κολλητούς του φίλους, με τον οποίο γνωρίζονται απο παιδιά.

«Ένας τύπος που ήξερα όλη μου την ζωή, και ένας από τους πιο κοντινούς μου φίλους, συγκέντρωνε φώτο της κόρης μου. Έτυχε να είμαι μπροστά και να το δω, κάτι που από τη μια είναι καλό. Από την άλλη ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος. Πέρασα πολλές άσχημες εβδομάδες, που ήταν σαν… θάνατος. Ήταν από αυτά τα άσχημα πράγματα που σε συγκλονίζουν όταν τα μαθαίνεις».

Όταν ερωτήθηκε, ο σταρ απάντησε πως ήταν σίγουρος πως ο φίλος του ήταν υπαίτιος γιατί οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είχαν σταλεί σε συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων στη ζωή του διάσημου ζευγαριού και μεταξύ αυτών και ο "δράστης".

Ένα είναι σίγουρο πάντως. Ο Reynolds θα το σκεφτεί διπλά και τριπλά προτού στείλει ξανά μία φωτογραφία της κορούλας του.

Tags: