Πάνος Βλάχος: Σαν νέα Πυθία μιλά με γρίφους για την σχέση του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδη και τα σενάρια περί χωρισμού τους.

Εθεάθησαν μαζί δημοσίως αρκετές φορές τελευταία και πυροδότησαν συζητήσεις για το αν τελικά είναι μαζί ή όχι, αν είχαν χωρίσει και επανασυνδέθηκαν ή αν τελικά δεν είχαν χωρίσει ποτέ. Ο Πάνος Βλάχος ωστόσο, παρότι προέβη σε δηλώσεις με αφορμή ερωτήσεις που δέχτηκε για τις εμφανίσεις αυτές, όπως φαίνεται δεν είναι και ο καταλληλότερος άνθρωπος για να μας λύσει όλες τις απορίες και να ξεδιαλύνει τα ερωτηματικά!

Αρχικά είπε πως η μετανάστευση στην Αμερική δεν ήταν αρχικά στα δικά του σχέδια, αλλά υπήρξε περισσότερο φιλοδοξία της Ιωάννας ενώ εκείνος σκόπευε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ωστόσο στην πορεία κ χωρίς να το κυνηγήσει πολύ, βρέθηκε ατζέντης να τον αναλάβει και η μια δουλειά έφερε την άλλη με αποτέλεσμα να παραμείνει τελικά εκεί. Κατά τα άλλα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να απαντάει σε δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή και δεν θέλει καν να τα διαβάζει ή να του τα μεταφέρουν οι οικείοι του. Θεωρεί πως κάποιος οφείλει να είναι ενδιαφέρων κ να προσελκύει τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς να ξεπουλάει την προσωπική του ζωή την οποία θεωρεί ιερή και γι αυτό δεν θέλει να βγαίνει παραέξω. Διασαφήνισε πως ο μόνος λόγος που απαντάει είναι για να ξεκαθαρίσει απερίφραστα τις πολύ συγκεκριμένες απόψεις και ιδέες που έχει γύρω από την έκθεση προσωπικών ζητημάτων στη δημοσιότητα.

Για τον Πάνο Βλάχο η προστασία της προσωπικής ζωής δεν είναι απλά το να μη βγει προς τα έξω το παρασκήνιο μιας σχέσης. Θεωρεί πως με τη σιωπή του προστατεύει τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή του και το συναίσθημα του έρωτα που αν το βγάλεις στα μανταλάκια, ευτελίζεται και ταπεινώνεται. Δεν πιστεύει ότι είναι ο φόβος αυτός που τον κάνει να κρατά σιωπηλή στάση για τα προσωπικά του αλλά αντίθετα το ότι δεν φοβάται για το πώς θα κρίνουν οι άλλοι τις επιλογές του στο συναισθηματικό τομέα. Είναι όπως λέει η ευαισθησία που έχεις ως άνθρωπος να μην του αρέσει να βγαίνουν τα προσωπικά του δεδομένα προς τα έξω μιας και δεν αφορούν κανέναν πέρα από τον ίδιο και την κοπέλα του. Δεν αποτελούν μέρος των επαγγελματικών του σχεδίων και του αρκεί να γνωρίζει ο άνθρωπος του τι αισθάνεται.

Παρόλα αυτά μίλησε για την Ιωάννα διασαφηνίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας επαγγελματικός ανταγωνισμός μεταξύ τους και ότι αντιθέτως της οφείλει πάρα πολλά ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θεωρεί πως την καλή του εμφάνιση και απόδοση στο θεατρικό σανίδι σε πολλές πρεμιέρες την οφείλει στην παρουσία της Ιωάννας και νιώθει ευγνώμων γι αυτό. Πιστεύει ότι πρόκειται για ένα πολύ ταλαντούχο και χαρισματικό άτομο, ότι είναι ο άνθρωπος του σε όλα τα επίπεδα κι ότι εν τέλει είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο! Τα συμπεράσματα δικά σας!