Ο Gordon Ramsay κάνει στους φαν μια περιοδεία στο τεράστιο σπίτι του στην Κορνουάλη καθώς επιδεικνύει τα τέσσερα αξιολάτρευτα σκυλιά του

Ο ορκωμένος σεφ είναι στην Κορνουάλη με την οικογένειά του στο εξοχικό τους και σήμερα δείχνει τα λιγότερο γνωστά μέλη της οικογένειάς του - τα κουτάβια.

Ο Γκόρντον δημοσίευσε ένα βίντεο στις ιστορίες του στο Instagram που τον έδειχνε να προσπαθεί να βγάλει ένα από τα σκυλιά του από τον καναπέ στην ανακτορική του κουζίνα.

Λέει: "Ω Θεέ μου. Απαγορεύονται τα σκυλιά στον καναπέ! Φυστίκι, τι κάνεις; Κοιτάξτε το χρώμα των ποδιών σας. Πραγματικά;

"Γεια, κατεβείτε από τον καναπέ! Λίγο muppet, κατεβείτε από τον καναπέ τώρα με αυτά τα βρώμικα πόδια. Κάτω από τον καναπέ - μυρίζετε!"

Ωστόσο, το αξιολάτρευτο Peanut αποφάσισε να αγνοήσει τους απελπισμένους λόγους του Γκόρντον αφήνοντας τον σεφ να δοκιμάσει την τύχη του να μετακινήσει τον άλλο του σκύλο Carlos από ένα σκαμπό.

"Ω όχι, άλλο στον καναπέ. Κάρλος, είσαι νεκρός; Υπάρχει κάποιος σκύλος στο κρεβάτι τους;"

Ευτυχώς ο Γκόρντον βρήκε τον τρίτο του σκύλο, τον Μπρούνο σε ένα κρεβάτι σκύλου - όχι μόνο του.

Είπε: «Είσαι στο κρεβάτι σου, καλά είναι το κρεβάτι του Ρομπόλε που σπρώχνει μαργαρίτες, αλλά είσαι εκεί.

"Ευχαριστώ που κάποιος είναι στο σωστό κρεβάτι. Ευχαριστώ Μπρούνο."

Ο Γκόρντον έδειξε στη συνέχεια στους θαυμαστές του τη νεότερη έκδοση στην οικογένειά τους - το κουτάβι Truffle.

Δυστυχώς για τον Γκόρντον, το μικρό γαλλικό μπουλντόγκ αποφάσισε ότι ο ύπνος ήταν πιο σημαντικός από το να διασκεδάζει ο ιδιοκτήτης του σεφ και τον αγνόησε.

"Φίλε, πώς μπορείς να είσαι κουρασμένος όταν δεν έχεις βγεί ακόμη;" Αλήθεια; " Ο Γκόρντον είπε αφού έδειξε το κουτάβι.

Και ενώ έδειχνε τα ζουζούνια, ο Γκόρντον έδωσε στους θαυμαστές μια ματιά στην απίστευτη και κομψή κουζίνα του.

Τα βαμμένα μπλε ντουλάπια και οι μαρμάρινες επιφάνειες έκαναν την κουζίνα να φαίνεται πολύ ακριβή και κατάλληλη για έναν πολυεκατομμυριούχο σεφ και την οικογένειά του.

Ο Ράμσεϋ είχε μερικές συγκρούσεις με τους γείτονές του κατά τη διάρκεια του κλειδώματος μετά από μετεγκατάσταση από το Λονδίνο στο δεύτερο σπίτι του στην Κορνουάλη.

Ο τηλεοπτικός σεφ μετέφερε την οικογένειά του στο παραθαλάσσιο αρχοντικό του ύψους 4 εκατομμυρίων λιρών τον Απρίλιο - όταν στους άνθρωπους θα μπορούσαν να επιβληθούν πρόστιμα για τυχόν μη απαραίτητα ταξίδια και παρότρυνε να μην μείνουν στα δεύτερα σπίτια τους.

Το ταξίδι μεταξύ των δύο είναι ένα μεγάλο ταξίδι με 246 μίλια οδικώς και πέντε ώρες με το αυτοκίνητο.

Άρχισαν όταν ο μπαμπάς των πέντε, 53 ετών, έβγαινε συχνά στην Κορνουάλη, όπου έχει τρία σπίτια αξίας 10 εκατομμυρίων λιρών.

Ένας εμπιστευτής της ακτοφυλακής είπε: «Τον έχουμε δει πολλές φορές σε πολλά μέρη.

«Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να δώσουμε μια προειδοποίηση.

«Είπα,« Κοίτα, όλοι γνωρίζουν ποιος είσαι και αυτό είναι γελοίο. Δεν ακολουθείτε τους κανόνες. Πρέπει να κρατήσετε το κεφάλι σας κάτω και να μείνετε στο εσωτερικό »."