Ο Charlie Sheen διαψεύδει τον ισχυρισμό του Corey Feldman, σύμφωνα με τον οποίο βίασε τον Corey Haim όταν ήταν έφηβος

Ο Charlie Sheen αρνείται κατηγορηματικά τον ισχυρισμό του Corey Feldman ότι βίασε τον Corey Haim στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Lucas.

Ο Sheen κατηγορήθηκε ότι βίασε τον Haim, που ήταν τότε 13 ετών, στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Lucas, στο ντοκιμαντέρ (My) Truth: The Rape of Two Coreys. Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, ο Feldman ισχυρίστηκε συγκεκριμένα: «Μου είπε ότι ο Τσάρλι τον έσκυψε ανάμεσα σε δύο τροχόσπιτα και έβαλε Crisco πετρέλαιο στο πισινό του και τον βίασε μέρα μεσημέρι. "

Η πρώην του Feldman, Σούζαννα Σπράγου επανέλαβε επίσης τις κατηγορίες του.

Ωστόσο, ο Sheen είπε στο The Huffington Post, "Αυτές οι άρρωστες, στριμμένες και αλλόκοτες καταγγελίες δεν συνέβησαν ποτέ". Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι ελπίζει ότι οι άνθρωποι θα λάβουν υπόψη «τι έχει να πει η μητέρα του Haim, Judy Haim».

Το 2017, ο Τζούντι υπερασπίστηκε τον Τσάρλι από τις κατηγορίες, οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν αρχικά από τον Εθνικό Enquirer και τον ηθοποιό Dominick Brascia. "Ο γιος μου ποτέ δεν ανέφερε τον Τσάρλι, ποτέ δεν μιλήσαμε για τον Τσάρλι, ήταν όλα φτιαχτά ... Αν ο γιος μου ήταν εδώ για να ακούσει όλα αυτά, θα έκανε εμετό", επέμεινε η Χάιμ.

Ο ίδιος ο Corey Haim δεν ονόμασε τον Charlie Sheen ως βιαστή του κατά τη σύντομη ζωή του. Πέθανε από πνευμονία στην ηλικία των 38 ετών.

Αν και ο Haim δεν δημοσίευσε ποτέ την υποτιθέμενη σεξουαλική του κακοποίηση, η μητέρα του ισχυρίστηκε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του. Στο show Dr. Oz, ισχυρίστηκε ότι ένας άλλος ανώνυμος άνθρωπος ήταν ο άνθρωπος που επιτέθηκε στον γιο της.

Με τα χρόνια, οι ισχυρισμοί αυτοί έχουν αναφερθεί πολλές φορές. Ο Sheen είχε προηγουμένως πάει το εθνικό Enquirer στο δικαστήριο για δυσφήμιση. Τελικά, ο Sheen απέρριψε οικειοθελώς τη δίκη το 2018, με έναν εκπρόσωπο του Enquirer να λέει το 2018 ότι «φιλικά διευθέτησαν» την υπόθεση έξω από το δικαστήριο.