Ο ερωτας εβαλε φτερά στους ώμους της «Γωγούς» από το «Καφέ της Χαράς» και την πήρε εκτός Ελλάδος!

Όλοι θυμόμαστε, κι αν όχι όλοι οι περισσότεροι από εμάς, το γλυκήτατο έφηβο κορίτσι από το δημοφιλές και πολυπαιγμένο σήριαλ «Το καφέ της Χαράς» που άκουγε στο όνομα Γώγω, την κατά κόσμον Ελένη Λιάσκα. Όλοι θα περίμεναν να δουν την πολλά υποσχόμενη ηθοποιό να συνεχίζει την καριέρα της στην Ελλάδα. Ωστόσο η Ελένη δεν βρίσκεται πια στον Ελλαδικό χώρο αλλά έχει μετακομίσει στη Ρωσία και συγκεκριμένα στη Μόσχα εδώ και δυόμισι χρόνια. Στην μεγάλη αυτή αλλαγή δεν την οδήγησαν επαγγελματικές αναζητήσεις αλλα ο μεγάλος έρωτας που εμφανίστηκε στη ζωή της.

Η Ελένη γνώρισε τον ανδρα της ζωής της σε διακοπές στη Ρόδο, το όνομα του είναι Σεργκέι και είναι μαθηματικός στο επάγγελμα. Πάντα έλεγε πως για χαρη της αγάπης θα παρατούσε τα πάντα και θα ακολουθούσε τον ανδρα της οπουδήποτε και αν χρειαζόταν. Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να το κάνει πράξη.

Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και τον ακολούθησε στη Μόσχα. Όπως παραδέχτηκε της αρέσει η ζωή εκεί παρότι συνάντησε δύο πολύ μεγάλα εμπόδια: Το πρώτο ήταν η γλώσσα που της φάνηκε πολύ δύσκολη διότι εκείνη μιλάει μόνο Αγγλικά και Ιταλικά και δεύτερον το δριμύ ψύχος της Ρωσίας που ακόμα δεν το έχει συνηθίσει! Η Ελένη δεν έχει εγκαταλέιψει εντελώς το επάγγελμα της παρά τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της αλλά συμμετέχει σε κάποιες θεατρικές παραστάσεις εκεί, σε αγγλική γλώσσα όμως.

Η γλυκια ηθοποιός ωστόσο δεν ξεχνά ποτέ την πατρίδα και επειδή τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της προτιμούν τη ζωή εδώ φιλοδοξούν να επιστρέψουν κάποια στιγμή στο μέλλον! Εμείς τους ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι όπου και αν βρίσκονται!