Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρετά τον φίλου Παντελή

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, παρά το γεγονός πως μαγνητοσκόπησε την εκπομπή της Πέμπτης το βράδυ της Δευτέρας, όπως είπε, ένιωσε την ανάγκη να μπει ξανά στο στούντιο και να κάνει ένα έξτρα γύρισμα για να μιλήσει για τον τραγικό θάνατο του φίλου του Παντελή Παντελίδη.

«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα, η εκπομπή που θα παρακολουθήσετε σε λίγη ώρα μαγνητοσκοπήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ προς Τρίτη ξημερώματα, για να μεταδοθεί Πέμπτη, 18 του μηνός. Το πρωί όμως αυτής της ημέρας, ένα δυσάρεστο γεγονός μού δημιούργησε την ανάγκη να έρθω και να κάνω ένα συμπληρωματικό βίντεο. Ο Παντελής Παντελίδης, ένας προσωπικός φίλος, έφυγε από τη ζωή με έναν πολύ άσχημο τρόπο».

Ήταν τα λόγια του Γρηγόρη για να αιτιολογήσει στους τηλεθεατές το παρεμβατικό βίντεο.

Συμπληρώνει στη συνέχεια τον δικό του αποχαιρετισμό προς τον φίλο του Παντελή Παντελίδη: «Θα ήθελα, όμως, μέσα από αυτό το μικρό μου μήνυμα να του πω ένα ευχαριστώ για τις μικρές στιγμές που έζησα μαζί του και για το ότι με τίμησε σε αυτήν την εκπομπή, ενώ πάντοτε γνώριζα ότι δεν του άρεσε πάρα πολύ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να σου πω, Παντελή, για τις στιγμές που ζήσαμε. Συλλυπητήρια στην οικογένειά σου και δύναμη στις οικογένειες των κοριτσιών».

Αυτά ήταν τα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη, ενώ στη συνέχεια έβαλε ένα απόσπασμα της εκπομπής, στην οποία είχε καλεσμένο τον αδικοχαμένο 32χρονο τραγουδιστή και είχε προβληθεί στις 25 Νοεμβρίου 2015, δυο μέρες μετά τα γενέθλια του.

Tags: