Ο γιος της Angelina Jolie Maddox σπάει τη σιωπή του σχετικά με τη σχέση του με τον Brad Pitt

Περίπου ένα μήνα από τότε που η Angelina Jolie άφησε στο Πανεπιστήμιο τον 18χρονο γιου της Maddox, ο έφηβος μίλησε για τον Brad Pitt.

Ο Maddox εισήλθε στο Πανεπιστήμιο Yonsei στη Νότια Κορέα, αλλά δήλωσε ότι δεν είναι βέβαιος ότι θα τον επισκεφθεί ο ηθοποιός του Χόλιγουντ.

Ο Pitt ήταν απασχολημένος με την προώθηση των ταινιών του Once Upon a Time In Hollywood και το Ad Astra και ο Maddox είναι αβέβαιος αν θα δει τον 55χρονο.

Ο Maddox προσεγγίστηκε από έναν παπαράτσι και τον ρώτησε αν θα δει τον Brad οποτεδήποτε σύντομα.

Ο έφηβος απάντησε: "Δεν ξέρω για αυτό, ούτε τι συμβαίνει."

Στη συνέχεια συνέχισε να λέει «ό, τι είναι να γίνει θα γίνει», πριν μιλήσει για τη ζωή του κολλεγίου και πώς τα πηγαίνει σαν πρωτοετής.

Ο Maddox αποκάλυψε ότι προσαρμόζεται στη διαμονή σε ένα κοιτώνα και ότι δεν έχει μάθει πώς να μιλάει κορεατικά μέχρι στιγμής.

Είπε επίσης ότι δεν του αρέσει και πολύ το K-pop, το οποίο είναι ένα από τα κυρίαρχα μουσικά είδη στη χώρα.

Ο Μπραντ και ο Μαντόξ αποξενώθηκαν λίγο από την εποχή που η Αντζελίνα και ο Μπραντ άρχισαν τις διαδικασίες διαζυγίου προτού να τα ξαναβρούν αργότερα το 2016.

Μένει μαζί με την Angelina μετά το χωρισμό και έχει έρθει πιο κοντά σε αυτήν.

Είχε μιλήσει για τα έξι παιδιά της σε μια πρόσφατη συνέντευξη, στην οποία ανέφερε για το πόσο περήφανη ήταν για αυτά, καθώς συνέχισαν να μεγαλώνουν και να αναπτύσσονται.

Η Αντζελίνα δήλωσε: «Πιστεύω ότι τα παιδιά μου είναι ισχυρά ανεξάρτητα άτομα αλλά και ανοιχτόμυαλα.»

«Προσπαθώ να λειτουργώ ως παράδειγμα και να είμαι ευγενική και υπομονετική, όπως η μητέρα μου ήταν – να τα αγαπάω και να είμαι ανεκτική. Αλλά όταν υπάρχει ένας καυγάς που πρέπει να έχεις, μπαίνεις εκεί.

"Πρέπει να προετοιμάσουμε την επόμενη γενιά, επειδή συμβαίνουν τόσα πολλά στον κόσμο και θα έρθουν αντιμέτωποι με αυτό".