Οι Kim Kardashian και Kylie Jenner με 6 δάχτυλα?

Το Keeping Up με τους Kardashians είχε μια ιστορία με αποτυχίες του Photoshop και το τελευταίο έκανε τους fan να ξεσπάσουν.

Η Kim Kardashian West και η αδελφή της Kylie Jenner έχουν χλευαστεί στο Instagram μετά από μια ακόμη αποτυχία του Photoshop.

Η 38χρονη αστέρας του Kardashians, ξεκίνησε μια συνεργασία αρωμάτων με την Kylie, 22 χρονών, αλλά δεν ήταν το άρωμα που ξεσήκωσε τις μύτες των οπαδών τους.

Σε ένα post στο Instagram με τους 146 εκατομμύρια οπαδούς της Κιμ, φαίνεται ότι τα αστέρια του ριάλιτι έχουν «αποκτήσει» έκτο δάκτυλο στο διαφημιστικό σποτ.

Με την Kim και την Kylie να βάζουν το καλύτερο πόδι τους προς τα εμπρός στη φωτογραφία, έγραψε από κάτω: "Το αγαπημένο της Kylie είναι το nude μπουκάλι, νομίζω ότι το δικό μου είναι το ροζ! Φορούσε πάντα τα αρώματα μου, έτσι αυτή η συνεργασία είναι πολύ ξεχωριστή γιατί ξέρω πόσο αγαπά τη διαδικασία. "

"Η εύρεση της τέλειάς της μυρωδιάς ήταν αδύνατη, έτσι τη μειώσαμε στα τρία αγαπημένα της!" Kkwfragrance.com 23 Αυγούστου. "

Ενώ τα κοστούμια που αγκαλιάζουν σφιχτά το σώμα τους πιθανόν να είχαν προσπαθήσει να προσελκύσουν την προσοχή μέσω του Instagram, οι οπαδοί τους επικεντρώνονταν περισσότερο στο τι συνέβαινε στα πόδια τους παρά στο προϊόν που προωθούσαν.

Δεν άργησαν τα συγχαρητήρια να αντικατασταθούν από χλευασμούς.

Κάποιος ρώτησε: "Γιατί έχεις 6 δάχτυλα;"
Ένας άλλος επεσήμανε: "Αν πας στη φωτογραφία στις 11 Αυγούστου έχει μόνο 5 δάχτυλα των ποδιών. Πώς τα θαλασσώνεις τόσο άσχημα και καταλήγεις με ένα 6ο δάκτυλο".

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο για τις αδελφές Kardashian, δεν υπήρξε αποτυχία του Photoshop, αλλά μια οπτική ψευδαίσθηση.

Είπαν ότι η πλάγια γωνία των ποδιών τους είχε οδηγήσει στην ψευδαίσθηση ότι υπήρχαν έξι δάχτυλα σε κάθε πόδι.

Με ιστορικό «πειράγματος» των φωτογραφιών του Instagram, μπορεί να χρειαστεί περισσότερη από αυτή την εξήγηση για να πεισθούν οι οπαδοί Kardashian-Jenner.