Θα μας τρελάνουν; Δηλώνει παρθένα και έχει τουλάχιστον δύο παιδιά!

Η 36χρονη Βανέσσα είναι ομοφυλόφιλη και δεν είχε ποτέ σεξουαλικές σχέσεις με άντρα. Κατάλαβε νωρίς πως δεν ήθελε να κάνει δικά της παιδιά.

"Ήξερα ήδη ότι δεν θέλω παιδιά. Μου αρέσουν τα παιδιά αλλά βρίσκω τα μωρά βαρετά και την ιδέα μιας εγκυμοσύνης αταίριαστη με μένα. Είμαι πολύ πιο χαρούμενη διαβάζοντας ένα βιβλίο. Δεν υπήρξα ποτέ κάτι άλλο από εργένισσα και δεν χρειάστηκε ποτέ να ανησυχήσω για τα αισθήματα κάποιου άλλου ανθρώπου" δηλώνει.

Όμως, κάποια στιγμή αποφάσισε να δωρίσει τα ωάριά της σε ζευγάρια που έχουν πρόβλημα γονιμότητας. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, όπως λέει, μιας και χρειάστηκε περισσότερο από ένα χρόνο για να αποφασίσει τελικά να απευθυνθεί στο κέντρο της Αναπαραγωγικής Ιατρικής της Γλασκόβης.

Εν τω μεταξύ πολλοί πιστεύουν ότι τα παιδιά είναι δικά της γιατί δώρισε τα ωάριά της. "Έχω χαρτιά που αποδεικνύουν ότι τα παιδιά δεν είναι δικά μου. Δεν είμαι η μητέρα. Είμαι προετοιμασμένη να μου χτυπήσει κάποιο την πόρτα σε 16 χρόνια από τώρα. Από τη δική μου πλευρά, είναι απλά ένα αβγό. Ακόμα και αν κάποια έχουν γονιμοποιηθεί και χρησιμοποιηθεί, αυτό δεν με αφορά. Από τη στιγμή που αφαιρέθηκαν, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον γι' αυτά" δηλώνει η ίδια!