Η Rihanna αποκαλύπτει πώς οι "διακυμάνσεις του σώματος" επηρέασαν τη νέα συλλογή της Fenty

Η Rihanna ανοίγεται για την έμπνευση πίσω από τη νέα συλλογή της Fenty.

Η νικήτρια του Grammy και ο επιχειρηματικός μεγιστάνας έχουν ξεκινήσει την έκδοση 6.19, διαθέσιμη στον ιστότοπο της Fenty αυτή τη στιγμή, για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Στην εορτασμό της έναρξης, η Rihanna πέρασε από το pop-up shop της Fenty στο The Webster της Νέας Υόρκης, όπου μίλησε για όλα σχετικά με τη συλλογή.

«Πάντα προσπαθούμε μόνο να προχωρήσουμε», είπε η Rihanna, μαζί με τον διευθυντή στυλ της Fenty Jahleel Weaver. "Είμαστε υπερήφανοι για τον εαυτό μας, παλέυουμε να κάνουμε τα καλύτερα και να πάμε ένα βήμα παραπέρα και πώς μπορούμε να περάσουμε το μήνυμά μας με ένα πιο αποτελεσματικό τρόπο;"

Συνέχισε: «Είτε πρόκειται για μόδα, εσωρουχα, μουσική, μακιγιάζ ... προσπαθούμε να τους κάνουμε όλους να συμμετέχουν και να συμπεριληφθούν στη μάρκα μας».

Η 31χρονος σταρ, η οποίοα ήταν πολύ ανοικτή για τις "διακυμάνσεις του σώματος" που είχε με τα χρόνια, είπε ότι είχε απόλυτη επίγνωση της σημασίας της αποκλειστικότητας κατά τη δημιουργία της συλλογής.

"Έχουμε τα κατάλληλα μοντέλα μας, τα οποία είναι το κανονικό μέγεθος από τα εργοστάσια, φτιάχνουμε απλά τα δείγματα σε ένα μέγεθος. Αλλά τότε, θέλω να το δω στο σώμα μου, θέλω να το δω σε ένα καμπύλο κορίτσι με τους μηρούς του και ένα λίγη περιφέρεια ", είπε η Rihanna. "Και τώρα έχω στήθος που δεν είχα ποτέ πριν ... ξέρετε, δεν ξέρω καν πώς να κοιμηθώ μερικές φορές, είναι δύσκολο, έτσι φανταστείτε το ντύσιμο".

Συνέχισε να λέει: "Είναι όλα αυτά τα πράγματα που λαμβάνω υπόψη επειδή θέλω οι γυναίκες να αισθάνονται εμπιστοσύνη στα προϊόντα μου".