Η Maura Higgins του Love Island κάνει διακοπές στην Κρήτη και επιδεικνύει την μαυρισμένη σιλουέτα της με ένα μικρό λευκό μπικίνι

Απολαμβάνει μια καλοκαιρινή απόδραση στο πανέμορφο νησί της Κρήτης.

Το αστέρι του Love Island, 29 ετών, έδειξε τους κοιλιακούς της με ένα μικροσκοπικό κομμάτι που συνδυάστηκε με μια τσάντα Chanel tote για το Instagram.

Η Maura είχε τα καστανά μαλλιά της κυματιστά και μάζεψε τα μισά πάνω με ένα λευκό scrunchie για να τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Και η φυσική ομορφιά επέλεξε ελάχιστο μακιγιάζ για την έξοδο της πισίνας προσθέτοντας μια νότα από bronzer στα ζυγωματικά της για να τονίσει τη λάμψη των διακοπών της.

Σε ένα δεύτερο πλάνο, η Maura στάθηκε δίπλα στην κάμερα για να δείξει την τσάντα παραλίας στο Abaton Island Resort & Spa.

Στο Instagram Stories της, η Maura φάνηκε να κοιμάται καθώς ο συμπατριώτης της στο Love Island, Tommy Fury, 21 ετών, την μαγνητοσκόπησε να παίρνει έναν υπνάκο στη σκιά.

Η Maura δημοσίευσε ξανά το snap, με τίτλο: «Δεν μπορώ καν να κοιμηθώ ειρηνικά».

Ωστόσο, η ιρλανδική ομορφιά έδειξε την αίγλη για ένα βράδυ καθώς μοιράστηκε μια selfie στην ιστορία της με ένα στράπλες σύνολο σε συνδυασμό με κομψές μπούκλες.

Ένας φίλος κοντά στον Curtis και τη Maura είπε ότι οι ισχυρισμοί εξαπάτησης είναι μια «εκστρατεία δημοσιότητας» από τη Maura για να χρησιμεύσει ως «εκτροπή» από φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με τη σχέση της με τον σύντροφό της στο Dancing On Ice, Alexander Demetriou.