Η Jennifer Lawrence και ο πρώην φίλος της, Nicholas Hoult, είχαν μια στιγμή φλέρτ στην πρεμιέρα του X-Men: "Dark Phoenix"

Η Jennifer Lawrence και ο πρώην φίλος της Nicholas Hoult είχαν μια συνάντηση χθες το βράδυ στην πρεμιέρα X-Men: Dark Phoenix και οι δύο κατέστησαν σαφές σε όλους ότι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο για τη σχέση τους τώρα. Είναι φίλοι και καλοί. Οι δύο φωτογραφήθηκαν με το γέλιο στο screening του Λος Άντζελες.

Hoult και Lawrence ήταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια. Αλλά και από τότε έχουν προχωρήσει: ο Hoult υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί με τη φίλη του, το μοντέλο Bryana Holly, τον περασμένο Απρίλιο. Η Lawrence αρραβωνιάστηκε τον Cooke Maroney νωρίτερα αυτό το έτος. Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας, είπε για τον Maroney στο Entertainment Tonight. "Λοιπόν, είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ σε όλη μου τη ζωή", λέει η Lawrence για τον Maroney. Είπα ναι στην πρότασή του, "ήταν μια πολύ, πολύ εύκολη απόφαση".

Τον Ιανουάριο, ο Hoult μίλησε στο περιοδικό ES για τη σχέση του και της Lawrence τώρα, μαζί με τους άλλους από την ταινία. Είναι σαν οικογένεια.

"Είναι αρκετά παρόμοια με την Skins [η νεανική σειρά στο Ηνωμένο Βασίλειο που πρωταγωνίστησε ο Hoult από το 2007 έως το 2008], είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, έχουμε κάνει αυτές τις ταινίες από τότε που ήταν 20 χρονών", ξεκίνησε ο Hoult.

"Όσο το πλήθος των Skins μεγάλωσε μαζί, το X-Men πλήθος μεγάλωσε μαζί. Έχουν περάσει οκτώ, εννέα χρόνια που έκανε αυτές τις ταινίες", συνέχισε. "Όλοι πρέπει να γνωριστούμε, όλοι πρέπει να διασκεδάζουμε. Το πολύ όμορφο πράγμα για αυτή την τελευταία ταινία είναι ότι ο [συγγραφέας και σκηνοθέτης] Κιμ Μπέργκερ μου έδωσε κάτι ωραίο και νέο να πειραματιστω και να πάω με το χαρακτήρα που είναι cool. "