Η Jada και ο Will Smith αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς ότι έβαλε τα κλάματα όταν την έπιασε με τον Marc Anthony

Ο Will Smith και η σύζυγός του Jada Pinkett Smith αναγκάστηκαν να εκδώσουν ισχυρές δηλώσεις για το γάμο τους πριν από εννέα χρόνια μετά από φήμες ότι την είχε πιάσει με έναν άλλο άνδρα.

Το 2011, το ζευγάρι βρέθηκε στο επίκεντρο ενός σκανδάλου αφού το περιοδικό InTouch της Αμερικής δημοσίευσε μια ιστορία.

Η έκθεση ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός του Χόλιγουντ έβαλε τα κλάματα όταν κατά την επιστροφή του στο σπίτι βρήκε την Jada με τον Λατίνο ποπ σταρ Marc Anthony, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη Jennifer Lopez εκείνη την εποχή.

Ο Άντονι ήταν συμπρωταγωνιστής της Jada στο τηλεοπτικό δράμα Hawthorne, στο οποίο έπαιζαν τους εραστές.

Τόσο ο Will, 51, όσο και η Jada, 48, εξέδωσαν δηλώσεις επιμένοντας ότι ο γάμος τους ήταν ακόμα σε καλή κατάσταση, με την Jada να αρνείται επίσης ισχυρισμούς για σχέση με τον Marc.

Ο εκπρόσωπός της είπε: "Όλες οι φήμες σχετικά με τους Marc Anthony και Jada είναι ψευδείς. Εντελώς αναληθές.

"Όσον αφορά τις αναφορές για χωρισμό μεταξύ του Will και της Jada, δεν σχολιάζω την προσωπική τους ζωή."

Ο εκπρόσωπος του Will πρόσθεσε: "Αν και διστάζουμε να ανταποκριθούμε σε αυτούς τους τύπους δημοσιεύματα, οι φήμες που κυκλοφορούν για τη σχέση μας είναι εντελώς ψευδείς.

"Είμαστε ακόμα μαζί και ο γάμος μας είναι άθικτος".

Ο Μαρκ χωρίσε από τη σύζυγό του Τζένιφερ ένα μήνα πριν από τη δημοσίευση.

Ο γάμος του Γουίλ και της Τζέιντα έφτασε στα πρωτοσέλιδα αυτή την εβδομάδα, αφού η τραγουδίστρια August Alsina, 27 ετών, ισχυρίστηκε ότι της δόθηκε άδεια να κάνει μια σχέση με τον Τζέιντα από τον σύζυγό της.

Μιλώντας σε μια συνέντευξη στο YouTube με την Angela Yee, ισχυρίστηκε: "Στην πραγματικότητα κάθισα με τον Will [Smith] και συνομίλησα για τον μετασχηματισμού του γάμου τους σε συνεργασία ζωής ...

"Μου έδωσε την ευλογία του."

"Όταν ρωτήθηκε για την υποτιθέμενη σχέση με την Jada, η August είπε:" Έδωσα εντελώς τον εαυτό μου σε αυτήν τη σχέση για χρόνια της ζωής μου, και πραγματικά και βαθιά αγαπώ και έχω έναν τόνο αγάπης γι 'αυτήν.

"Αφιερώθηκα σε αυτό, έδωσα τον πλήρη εαυτό μου σε αυτό - τόσο πολύ που μπορώ να πεθάνω τώρα και να είμαι εντάξει γνωρίζοντας ότι έδωσα πραγματικά τον εαυτό μου σε κάποιον."

Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε το 1997, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της August με τους εκπροσώπους του Will να λένε στην The Sun ότι οι κατηγορίες είναι «λανθασμένες».

Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι της Jada είπαν στη Σελίδα Έξι ότι είναι "απολύτως λάθος".