Η Ντέμι Μουρ «σκάει στα γέλια» μετά το Tweet για το περίπλοκο ντεκόρ του μπάνιου που γίνεται viral

Η μοναδική διακόσμηση μπάνιου της Demi Moore αποτέλεσε πρόσφατα αντικείμενο εξέτασης των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης - αλλά η ηθοποιός έβαλε τα σχόλια στη θέση τους.

Την Πέμπτη 8 Ιουλίου, το αστέρι του Ghost, 57 ετών, μοιράστηκε μια ματιά στο παρασκήνιο στο γραφείο της στο σπίτι της, ενώ αυτοαπομονώθηκε εν μέσω πανδημίας κοροναϊού. "Ενθουσιασμένη για να μοιραστώ επιτέλους αυτό που δούλευα!" Μοιράστηκε μέσω του Instagram, προωθώντας τη νέα της σειρά έξι podcast, Dirty Diana. Η φωτογραφία δείχνει τη Moore να κάθεται σε έναν καναπέ με σχέδια στο μπάνιο της, το οποίο ήταν επίσης καλυμμένο με καφέ μοκέτα.

«Ξεκινώντας ένα κανάλι Slack με μοναδικό σκοπό να συζητήσουμε γιατί η Demi Moore έχει τόσο χαλί όσο και καναπέ στο μπάνιο της», έγραψε ο χρήστης του Twitter Alexis Wilson (@sassyblackdiva) την Πέμπτη μαζί με περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικό σπιτιού της star. «Προσπαθώντας να βάλω μαζί τα κομμάτια προτού περιστρέψω τον λογαριασμό εσωτερικού σχεδιασμού της Demi Moore».

Ενώ σε ορισμένους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν άρεσε το χαλί και τα έπιπλα από τοίχο σε τοίχο στο αυτοσχέδιο γραφείο της ηθοποιού, άλλοι το έκαναν ως έμπνευση εσωτερικού σχεδιασμού. "Τίμια??? Η μεγαλοφυία με τον τρόπο που τώρα είναι μικρότερη απόσταση να ξαπλώνεις στον καναπέ στην πετσέτα σου για ώρες αντί να περπατάς μέχρι το κρεβάτι σου για να κάνεις το ίδιο πράγμα », έλεγε μια απάντηση.

Ένας άλλος θαυμαστής ένιωσε προδομένος από το ότι δεν είχε ενημερωθεί για αυτήν την πτυχή της ζωής της Moore στο παρελθόν. «Δεν υπήρχε κανένα κεφάλαιο για αυτό στο απομνημονεύμα της και αισθάνομαι ενοχλημένος», έγραψε στο Twitter.

Τρεις μέρες αργότερα, η Moore ανακάλυψε τη σειρά των περίεργων tweets - και δεν μπορούσε να συγκρατήσει το γέλιο της. "Αυτό το σχόλιο έχει κάνει όλη την οικογένειά μας να ξεκαρδιστεί!" απάντησε το Σάββατο 11 Ιουλίου. Οι κόρες της Rumer, 31 ετών και Tallulah, 26 ετών, μπήκαν επίσης στις "ξεκαρδιστικές παρατηρήσεις" σχετικά με τις δεξιότητες διακόσμησης της μητέρας τους, με το προηγούμενο tweeting, "Ευχαριστώ Alexis για αυτή τη μαγεία."

Η Us Weekly επιβεβαίωσε νωρίτερα αυτό το έτος ότι η Moore έκατσε στη διάρκεια της καραντίνας με τον πρώην σύζυγό της Bruce Willis και τις κόρες τους, Rumer, Tallulah και Scout, 28 ετών, και στο Idaho εν μέσω της παγκόσμιας κρίσης υγείας. Ο ηθοποιός του Die Hard, 65 ετών, και η ιθαγενής του Νέου Μεξικού παντρεύτηκαν από το 1987 έως το 2000, αλλά διατηρούσαν ακόμη μια στενή φιλία μετά τον χωρισμό τους.

«Είναι ένα αστείο πράγμα να πω, αλλά είμαι πολύ περήφανος για το διαζύγιό μας», έγραψε η Moore στο απομνημονεύμα της, Inside Out. «Δεν ήταν εύκολο στην αρχή, αλλά καταφέραμε να μετακινήσουμε την καρδιά της σχέσης μας, την καρδιά αυτού που δημιούργησε την οικογένειά μας, σε κάτι νέο που έδωσε στα κορίτσια ένα στοργικό, υποστηρικτικό περιβάλλον και με τους δύο γονείς. Αισθανθήκαμε πιο συνδεδεμένοι από ότι πριν από το διαζύγιο. "

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η οικογένεια απόλαυσε κάθε ελεύθερο χρόνο μαζί και αργότερα πήγε και η σύζυγος του Willis, Emma Heming, με τις δύο κόρες τους, Mabel, 8 και Evelyn, 6. Αν και η Moore ένιωσε τυχερή που πέρασε αυτή την αβέβαιη στιγμή με τα αγαπημένα της πρόσωπα, παραδέχτηκε ότι μερικές μέρες στην καραντίνα είναι πιο απαιτητικές από άλλες.

«Είναι εντάξει να αισθάνεσαι φοβισμένος», είπε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram ShopWyllis της οικογένειάς της τον Απρίλιο. «Αυτό είναι πολύ φυσιολογικό και δεν είμαστε μόνοι. Δεν είστε μόνοι που αισθάνεστε έτσι. … Έχουμε ο καθένας το δικό μας ταξίδι και δεν ξέρουμε τι είναι για κάποιον άλλο. ”