Η Κόνι Μεταξά καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στην χθεσινή, βραδινή εκπομπή «Τhe 2night Show», που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, βρέθηκε η κόρη του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, η Κόνι Μεταξά. Η όμορφη Κόνι, μίλησε στον Γρηγόρη Αρνάουτογλου με υπευθυνότητα και ωριμότητα παρόλο το νεαρό της ηλικίας της.

Εμφανίστηκε με μια πολύ εκκεντρική εμφάνιση που θα συζητηθεί από πολλούς, και όχι επειδή δεν ήταν όμορφη ή επειδή δεν ταίριαζαν, απλά επειδή οι Έλληνες είναι «Ευρωπαίοι» αλλά μόνο για τους τύπους, κατά τα αλλά είναι ο ίδιος οπισθοδρομικός λαός, που ήταν και πριν εκατό χρόνια… ότι τους είναι διαφορετικό, το βλέπουν ως «εξωγήινο», αλλά όπως είπε και η Κόνι: «Τουλάχιστον, εγώ το υποστηρίζω και το φοράω, άλλες;»

Ταλαντούχα, ακομπλεξάριστη και με πολύ χιούμορ, χωρίς να «χρησιμοποιεί» το όνομα του μπαμπά της για να είναι αναγνωρίσιμη και να «κατακτά» ρόλους, ανέδειξε σε πολύ λίγο χρόνο, πόσο χαλαρό παιδί είναι, προσγειωμένο, στοχεύοντας μόνο να πετύχει στην μεγάλη της αγάπη, την ηθοποιία .

Τα χρόνια που έζησε στο Μαϊάμι της λείπουν, πιο πολύ για τους φίλους της, που αν κρίνουμε από την συγκίνηση που την διακατέχει όταν μιλά για εκείνους, τότε σίγουρα έχει πάρει παραδείγματα από τον μπαμπά της, Λευτέρη Πανταζή, επειδή και εκείνος είναι δοτικός σε όποιον άνθρωπο χρειαστεί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Κόνι Μεταξά, επέστρεψε στην Ελλάδα για να μείνει και γνωρίζοντάς την, χθες καλύτερα, το ευχόμαστε.

Tags: