Η καλύτερη κίνηση της ζωής μου!

Σε τρεις μήνες παντρεύομαι! Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ανυπομονώ! Γι’αυτό αποφάσισα να δημοσιεύσω την ιστορία γνωριμίας μου με τον Λευτέρη, τον μέλλοντα σύζυγό μου!

Θέλω να διαβάσουν κάποιοι άνθρωποι, που ίσως νιώθουν λίγο απογοητευμένοι από τη ζωή και τον έρωτα, οτι ποτέ δεν είναι αργά και ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί από εκεί που δεν το περιμένεις!

Όπως θα καταλάβατε, ήμουν απογοητευμένη από τη ζωή μου καθώς μια μεγάλη σχέση που είχα, τελείωσε άδοξα και έμεινα μόνη να σκέφτομαι ότι χαράμισα τα νιάτα μου και τώρα που ο χρόνος πέρασε, εγώ αντί να κάνω το επόμενο βήμα και να φτιάξω την οικογένεια που τόσο πολύ λαχταρούσα, έμεινα μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο!

Μέσα στην απελπισία μου, γράφτηκα στο 54122, μια υπηρεσία για γνωριμίες μέσω κινητού. Τα άτομα που μιλούσα στην αρχή, αν και πολύ διασκεδαστικά, δεν έκαναν για εμένα. Άσε που οι περισσότεροι ήταν πολύ νέοι για μένα. Μετά από κάποιο διάστημα και αφού είχα σταματήσει να πολυασχολούμαι, μου ήρθε μήνυμα από τον Λευτέρη.

Από την αρχή με τράβηξε η ευγένεια στο γραπτό του. Αρχίσαμε να μιλάμε και σταματημό δεν είχαμε. Κάθε φορά που άκουγα τον ήχο του μυνήματος, έτρεχα σαν την τρελή.

Γνωριστήκαμε και απο κοντά και μέσα σε λίγο διάστημα αποφασίσαμε οτι δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε, ήμασταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, ήμασταν σίγουροι για αυτό!

Τώρα που τα σκέφτομαι όλα αυτά, νιώθω πολύ τυχερή και χαίρομαι που αποφάσισα να γραφτώ σε αυτήν την υπηρεσία του EllinesPadou, το 54122, ήταν η καλύτερη κίνηση της ζωής μου!