Η Δαλάκα κέρδισε επιτέλους το έπαθλο και το ποσό στο λογαριασμό της είναι...

Στην δεύτερη συμμετοχή της στο Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο και να αναδειχθεί νικήτρια της Ελληνικής ομάδας.

Όσοι παρακολουθούσατε και πέρυσι το παιχνίδι, θα θυμάστε ότι η Κατερίνα είχε καταφέρει και πάλι να φτάσει στον τελικό με αντίπαλό της τον Ηλία Γκότση, ο οποίος τελικά αναδείχθηκε νικητής του επάθλου.

Η Δαλάκα λέει ότι πιστεύει πως αυτό οφείλεται στο ότι οι άνδρες παίχτες έχουν μεγαλύτερη δυναμική και γι’αυτό εκτοπίστηκε από τη θέση της νικήτριας.

Φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς πήγε στον τελικό με μια ακόμη γυναίκα και κατάφερε τελικά να αποκτήσει το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό όμως δεν είναι το μόνο που θα μπει τελικά στο λογαριασμό της καθώς η Κατερίνα φέτος είχε κάνει ένα πολύ καλό deal με τον Ατζουν πριν μπει στο παιχνίδι. Η συμφωνία τους ήταν να λαμβάνει 12.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής της μέσα στο Survivor.

Έτσι με απλά μαθηματικά μπορούμε να υπολογίσουμε ότι αφού έμεινε μέσα 19 εβδομάδες, επί 12.000 ευρώ η κάθε μια, συνολικά βγαίνει 228.000 ευρώ. Προσθέτοντας και τα 100.000 ευρώ του επάθλου, το συνολικό ποσό που θα πρέπει να λάβει η Κατερίνα ανέρχεται στις 328.000 ευρώ.

Καθόλου άσχημα θα λέγαμε! Σε καλή μεριά Κατερινάκι!