Γυναίκα κατηγόρησε την Charlize Theron πως κακοποιεί τον γιό της!

Ότι άρχισε σαν κάτι ωραίο και ήρεμο, γρήγορα έγινε εφιάλτης!

Η Charlize Theron και ο Sean Penn, είχαν πάει για τον πρωινό του περίπατο, όταν μία περαστική κάλεσε την αστυνομία επειδή θεώρησε πως ο 2χρονος γιος της ηθοποιού, κακοποιούταν. Η περαστική οδηγήθηκε σ' αυτό το συμπέρασμα από τα ουρλιαχτά του μικρού, τον οποίο δεν μπορούσαν να συνεφέρουν με τίποτα!

Το περιστατικό έγινε στο Vasquez Rocks της Santa Clarita, στο Calif. Ήταν μία τουρίστρια, που περπατούσε με την κάμερά της απολαμβάνοντας το τοπίο. Ο μικρός ήδη ούρλιαζε, αλλά όταν είδε την κάμερα, η συμπεριφορά του έγινε τελείως ανεξέλεγκτη.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός επιτέθηκε στην τουρίστρια και απαίτησε να απομακρυνθεί απο τον γιό της και να σβήσει ό,τι είχε γράψει. Μετά από έντονο διαπληκτισμό, η γυναίκα φώναξε την αστυνομία, ισχυριζόμενη πως ο μικρός Jackson μάλλον κακοποιείται!

Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, και ρώτησαν τι είχε γίνει, η Theron τους είπε πως αντέδρασε έτσι όταν τον έβαλε τιμωρία λόγω της κακής του συμπεριφοράς. Διαπίστωσαν πως το παιδί δεν διέτρεχε κανέναν απολύτως κίνδυνο και αποχώρισαν.