Αρης: Συζητήσεις με Πελεκάνο

γράφει: Βασίλης Βλαχόπουλος

 

Μετά τον Κώστα Χαρίση, ο Μιχάλης Πελεκάνος είναι ο επόμενος μεταγραφικός στόχος του Αρη. Οι «κίτρινοι» θέλουν τον 31χρονο φόργουορντ και του το απέδειξαν στη διάρκεια της ημέρας. Απλά, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στις επόμενες ώρες.

 

 Πρόκειται ασφαλώς για μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Και είναι σαφές ότι για να έρθει ο παίκτης στον Αρη, θα πρέπει να μειώσει σε σημαντικό βαθμό, τις οικονομικές απαιτήσεις του. Το βέβαιο είναι ότι ο Πελεκάνος θέλει να φορέσει τη «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Το είπε εξάλλου στον προπονητή, Βαγγέλη Αλεξανδρή, στη σημερινή (29/08) επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών.
Ο προπονητής του Αρη, του εξήγησε για ποιους λόγους θέλει να συνεργαστούν, αλλά και τον ρόλο που θα έχει σε αυτή τη περίπτωση. Και πάμε στα οικονομικά. Πληροφορίες του Sport.gr αναφέρουν ότι έγινε επίσημη επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Ο Αρης δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση.
Ανέφερε όμως το ποσό που μπορεί να διαθέσει και εξήγησε ότι δεν θέλει να υπερβεί τις 350.000 ευρώ στο συνολικό μπάτζετ. Αυτό που μένει να αποδεχθεί είναι, αν ο Πελεκάνος θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Κώστα Χαρίση. Αν δηλαδή βάλει σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό, ούτως ώστε να έχει βασικό ρόλο στην ομάδα.