Αποκαλυπτήρια Κέρκυρας με φιλική νίκη 2-0 επί της ΑΕΛ

 

Νίκη με 2-0 επί της ΑΕΛ, σημείωσε η Κέρκυρα στα "αποκαλυπήρια" των Φαιάκων μπροστά στο κοινό τους. Καραλής και Μπάρκογλου τα γκολ για τους νησιώτες.

 

Με το... καλησπέρα, οι Φαίακες άνοιξαν το σκορ, καθώς στο 3' ο Καραλής μπήκε από πλάγια αριστερά, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με άπιαστο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.
Το 2-0 έγινε στο 29' με τον Μπάρκογλου. Ο έμπειρος φορ πήρε την μπάλα στον άξονα, άλλαξε ωραία με τον Γιάντση, αυτός του έστρωσε και ο Μπάρκο, με έξυπνο τελείωμα στην αριστερή γωνία του Βοσνιάδη, διπλασίασε τα τέρματα του ΑΟΚ.
Οι Φαίακες που χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους τους, ήταν ανώτεροι και είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, σε αντίθεση με την ΑΕΛ που έδειξε ότι θέλει αρκετή δουλειά ακόμα.
Κέρκυρα: Αναστασόπουλος (63' Στρατηλάτης), Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Βενέτης, Καραλής (73' Τσοκάνης), Ηλιάδης (63' Σταμόγιαννος), Μπάρκογλου (73' Σίμωσης), Λεόν (73' Κοντοδήμος), Αρμένης (73' Βασιλόγιαννης), Γιάντσης (63' Αγρίτης), Χαμπλ (82' Κρητικός).
ΑΕΛ: Βοσνιάδης, Παπαγεωργίου, Γιώτας (77' Τσιρογιάννης), Σκόνδρας (46' Ραπτάκης), Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Χατζής (60' Καρανίκας), Σκούπρας (46' Παπαϊωάννου), Ζουρούδης (84' Κρητικός), Χασομέρης (60' Σιατραβάνης), Δεινόπαπας (75' Τσιάρας).