Έκανε φωτογράφιση όσο κατέστρεφε το νυφικό της, όταν την παράτησε ο αραβωνιαστικός της!

Η Shelby Swink ήταν μία νέα κοπέλα που ετοιμαζόταν να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: να παντρευτεί τον πρώτο της έρωτα και να ζήσει την υπόλοιπη ζωή της ευτυχισμένη δίπλα του.

Όμως, αυτό της το όνειρο κομματιάστηκε όταν ο αρραβωνιαστικός της την χώρισε πέντε μόλις μέρες πριν τον προγραμματισμένο εδώ και καιρό, γάμο τους! Στην αρχή η Shelby σοκαρίστηκε. Μετά όμως, το φιλοσόφησε και είπε πως αφού ήταν όλα πληρωμένα έτσι κι αλλιώς, θα έκανε την τελετή, αλλά λίιιιιιιιιγο διαφορετικά!

Μαζεύτηκαν λοιπόν φίλοι και συγγενείς στο σημείο που ήταν να γίνει η τελετή και άρχισαν όλοι μαζί να καταστρέφουν το νυφικό της Shelby. Μάλιστα, μετά από λίγο παρασύρθηκαν και άρχισαν να καταστρέφουν και τα δικά τους ρούχα. Και η φωτογράφος έκανε ένα καταπληκτικό άλμπουμ, όχι γάμου, αλλά καταστροφής γάμου!!!

Η Shelby είπε πως ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει, γιατί έτσι ήταν σαν ένα τελετουργικό για να ξορκίσει το κακό. Αυτό ήταν ότι φοβόταν περισσότερο, κι όταν έγινε, δεν μπορούσε παρά να το διασκεδάσει για να βγει δυνατότερη από αυτή την εμπειρία.