«Έχασα 10 κιλά. Είχα γίνει σαν σκελετός και αντιμετώπισα ορισμένα ορμονικά θέματα » η Κατερινα Δαλάκα εξομολογείται…

Παρότι το Survivor έχει λάβει τέλος όλοι οι παίχτες και ιδιαιτέρως η Κατερίνα Δαλάκα που ήταν και μία εκ των δύο φιναλίστ του τελικού ακόμα προσπαθούν να βρουν τον παλιό τους εαυτό και να… συνέλθουν από όλα όσα πέρασαν στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως δήλωσε η δημοφιλής πρψην παίκτρια και αθλήτρια «Από το Σεπτέμβριο θα μπω κανονικά στις προπονήσεις μου, διότι έχω υψηλούς στόχους και πρέπει να τους πετύχω. Βέβαια, θα χρειαστεί να κάνω αποθεραπεία, διότι στο Survivor μπήκα εξήντα κιλά και μέσα σε ενάμιση μήνα έφτασα τα πενήντα. Έχασα δέκα κιλά και είχα γίνει σαν σκελετός, έχασα όλους μου τους μυς.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Survivor, αντιμετώπισα ορισμένα ορμονικά θέματα. Έτρωγα δυο κουταλιές ρύζι και πρηζόμουν αμέσως. Ο οργανισμός μου είναι εξασθενημένος αλλά επειδή το σώμα μου είναι μαθημένο από τις προπονήσεις, θεωρώ πως θα συνέλθω σχετικά γρήγορα. Έχω θέληση, πείσμα και ο πήχης στις αθλητικές μου επιδόσεις είναι πολύ ψηλά, να πιάσω τα όρια, προκειμένου να συμμετάσχω στην Ολυμπιάδα του 2020. Το χρυσό στους Ολυμπιακούς είναι ένα προσωπικό μου όνειρο, αλλά κι ένας στόχος που θέλω να πετύχω».

¨Όλοι όσοι τη θαυμάσαμε στο παιχνίδι, ακόμα και αν δεν τη γνωρίζαμε, ξέρουμε πολύ καλά ότι θα πετύχει το σκοπό της μιας και πρόκειται για μια πολύ δυναμική αθλήτρια και μαχητική προσωπικότητα. Είναι σίγουρο ότι το fun club της θα έχει αυξηθεί κατά πολύ μετά τη συμμετοχή της στο Survivor και όλοι θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την πορεία της στο εξής. Καλη επιτυχία Κατερίνα!